Wit Behang

Je huis is mooi ingericht maar toch mis je nog wat, dat gevoel kennen we allemaal. Door wit behang te gebruiken in je huis oogt er rust maar toch nog wat speciaals door de leuke prints.

Maak je interieur compleet met wit behang van Pip Studio

Behang staat leuk in de keuken of bijvoorbeeld in je slaapkamer. Het brengt wat speciaals in je woning.

Magische dessins in wit behang

Je wilt behang wat rustig oogt maar toch wat bijzonders heeft. Het witte behang van Pip Studio is versierd met verschillende soorten dessins. Origami tree geeft je huis een modern maar toch klassiek gevoel door het herhaalde patroon van uitgewerkte gestileerde bomen en vogels. De matte ondergrond met metallic print geeft het behang een speciale en verfijnde uitstraling. Het witte Good Nightingale behang brengt de zonnestralen in huis door het vrolijke dessin van takken en bloemen, allerlei unieke vogelsoorten en de subtiele metallic effecten. Elk vogeltje heeft een fantasierijk verenkleed met stipjes en streepjes in rijke kleuren.


Wit behang gemakkelijk aanbrengen bij jou thuis

Je hebt je witte behang in huis en bent klaar om te behangen, maar hoe je dat nou op de meest efficiënte manier? Behangen voor beginners met vliesbehang is heel eenvoudig. Het grote voordeel van vliesbehang, is dat je niet meer de rollen moet besmeren met lijm maar enkel de muur. Superfijn en je maakt er geen kliederboel meer van! Speciaal voor jou hebben wij een handig stappenplan blog geschreven en een blog met handige behang tips. Zo hoef je zelf niet lang na te denken en hangt je behang voor dat je het weet in je woning.

Stijl wit behang met andere woonaccessoires voor een mooi geheel.

Naast mooi wit & crème kleurig behang verkopen wij ook mooie woonaccessoires om de ultieme look te creëren in huis. Match je witte behang bijvoorbeeld met een leuke stoel of poef, of voeg een vintage vloerkleed toe. Bezig met het inrichten van je thuis werk plek? Hiervoor hebben wij ook een handig blog geschreven met leuke tips.