Rode sierkussens

Onze rode en bordeaux sierkussens zijn niet alleen stijlvol, maar geven je ook het nodige comfort en kwaliteit.

Thuiskomen in rust

Er bestaat niets fijner dan thuiskomen na een lange dag in een gezellig huis om te kunnen neerploffen op een bank met zachte kussens. Breng daarom nog meer vrolijke en warme kleuren in huis dankzij onze rode sierkussens. Onze kussens zijn niet alleen prachtig van kleur maar bestaan ook uit unieke prints die een extra touch geven aan jouw bank of bed. Met mooie rode sierkussens maak je het in een handomdraai warm en gezellig in huis zodat je volledig tot rust kan komen in een mooi interieur.

prachtige prints van hoge kwaliteit

Onze rode en bordeaux sierkussens zij niet alleen stijlvol, maar geven je ook het nodige comfort en kwaliteit. De prachtige afwerking en zachte stof bestaande uit velvet, katoen of polyester en dat creeert een aangenaam gevoel voor iedereen. spreekt een vrolijke print je wel aan? dan is Kyoto Festival Rood misschien wel iets voor jou. Of verkies je toch eerder een neutrale print? Kijk dan zeker eens naar Suki Rood. Gezellig, mooi en stijlvol: het kan weldegelijk gecombineerd worden ! 

Mix & match

De rode sierkussens van Pip Studio zijn beschikbaar in verschillende vormen, modellen en stoffen. Op die manier vindt iedereen een kussen die zich echt laat thuis voelen. Spreekt een andere kleur dan rood jou misschien net iets meer aan? Of wil je een leuke kleurencombinatie maken? Neem dan zeker een kijkje bij onze groene, blauwe of roze kussens. Maak je interieur volledig af met een bijpassende plaid of een leuk bed overtrek. Je interieur zal gegarandeerd een stuk warmer aanvoelen!