Roze sierkussens

Mist je bank nog wat kleur? Dit kan je gemakkelijk oplossen door leuke sierkussens toe te voegen!

Roze sierkussens om je woning te laten stralen

De roze sierkussens van Pip Studio geven net dat beetje extra flair in de door jou gekozen ruimte. De warm roze kleur kan je interieur een fijne & romantische sfeer geven. Mix & match met verschillende soorten roze sierkussens of kies voor een vrolijke uitstraling door verschillende vormen & kleuren te mixen.

 

Unieke roze dessins & verschillende maten

Ben je nog opzoek naar die ene eyecatcher voor op de bank of de stoelen? De roze sierkussens van Pip Studio zijn niet alleen verrijkt met de mooie kleur, maar hebben ook unieke dessins. Neem bijvoorbeeld het roze sierkussen Kyoto Festival, een vierkant kussen opgebouwd uit een variatie van fantasierijke chintz bloemen en bladeren en gemaakt van een zachte velvet stof. Mix met het roze Quiltey Days sierkussentje: een rond, fluweel kussen wat een sierlijk patroon bevat over het gehele kussentje. Maak het af met een leuke roze bolster.

 

Styling tips van Pip voor in de woonkamer

Weet je niet zo goed wat je precies wilt doen? Dan heeft Pip voor jou wat leuke tips ter inspiratie.

  1. Ga voor een organische sfeer door verschillende vormen met elkaar te mengen. Dit is momenteel de woontrend.

  2. Match je roze sierkussens met andere roze woonaccessoires voor een mooi geheel.

  3. Fan van een cozy sfeer? Geef je bank extra liefde door er een mooi vloerkleed onder te plaatsen of door een bijpassende plaid/quilt toe te voegen om lekker onder weg te kruipen tijdens je favoriete tv-programma met een warme kop thee.

  4. Roze sierkussens zijn niet alleen leuk voor op de bank, je kan ze ook gebruiken in je tuin op de loungebank of de stoelen op het balkon. Gooi ze op bed voor een extra pop of color of plaats ze op de stoelen rond de eettafel om nog comfortabeler van je maaltijd te genieten.