01-print-senorita

Sportkleding

3 tips: Vind je perfecte sportoutfit

Vind je het soms ook lastig om jezelf na een lange werkdag van de bank af te slepen voor een bezoekje aan de sportschool? We brengen daar graag verandering in, want in onze sportkleding is een motivatieboost onvermijdelijk. Maar je outfit moet natuurlijk wel helemaal bij jou en je sport passen. We geven je tips, zodat je straks door weer en wind fluitend naar je groepsles gaat.

01 Welke sport beoefen je?

Bij de ene sport zweet je intensiever dan bij de ander. Zo is een les yoga - natuurlijk wel afhankelijk van de soort yoga – over het algemeen een ‘rustigere’ sport, waarbij je minder zweet. Hoe meer je zweet, hoe fijner een luchtige sportoutfit is. Zo kun je beter gaan voor een korte sportbroek met een sport-bh.

Mix & match

03-shirt-legging-senorita-blauw
03-shirt-legging-senorita-blauw

02 Een opvallende print of effen kleur?

Natuurlijk is dit ook een belangrijk onderdeel, want je wilt je wel op je allermooist voelen in je sportoutfit. Heb je graag alle ogen op jou gericht? En draag je in het dagelijks leven ook met alle liefde iets opvallends? Dan is onze Señorita Pip collectie perfect voor jou! Ga je toch liever voor een rustigere print dan is de Casa Dei Fiori collectie perfect.

Verrijk je kledingkast

03 Welk materiaal kies je

Niet onbelangrijk, want je wilt je wel vrij en beweeglijk kunnen voelen. Vooral als je veel yoga beoefent. Kijk daarom altijd goed naar het materiaal. Zit er veel stretch in? Dan zit je goed! Onze sportkleding bevat 28% elastaan, waardoor je vrij kunt bewegen tijdens je work-out. Daarnaast is katoen een fijne stof, omdat het luchtig is en goed ademt. Modal in onze sportkeding zorgt voor een zacht gevoel en maakt het daarnaast duurzamer, omdat de stof erom bekend staat dat hij sterk is en lang met je meegaat. Wist je dat modal 50% meer vocht absorbeert dan katoen? Het is dus dé perfecte stof om je fris te houden. Ideaal voor een stressvrije training.

sportkleding
04-sportoutfit-senorita-blauw

stel je sport outfit samen

SHOP NU