Sportkleding

Sportkleding

Er is geen betere motivatie boost dan onze comfortabele sportkleding. Sport in stijl met betoverende prints en kleuren.

Dames sportkleding van Pip Studio

Maak sporten nog leuker met de nieuwe sportkleding lijn van Pip Studio. De prachtige items bieden heerlijk comfort en zorgen voor een unieke uitstraling. De uitgebreide collectie bestaat uit high-waisted sportleggings, warme hoodies, vesten, tops en sport-bh's. Naast de unieke prints welke terug te vinden zijn op de verschillende items, zijn de sportleggings en sport-bh's gemaakt van Jersey en Elastaan wat zorgt voor extra comfort. Tip: lees hier hoe je zelf een feestje maakt van het sporten.

Stijlvolle sportkleding

Draag je sportkleding niet alleen tijdens het sporten, mix & match het met een leuke jas en paar sneakers en je kan de outfit ook buiten de sportschool aan! Neem ons Isola dessin, Een luxueze verfijnde print van meerkleurige takjes en varens. Het Suki dessin bestaat uit een herhaalde print van kleurrijke bolletjes. De dessins zijn ideaal om eindeloos te matchen.

Creëer een complete sportoutfit

Creëer een complete outfit met de sportkleding van Pip Studio. Kies bijvoorbeeld onze sport legging in het rode Isola dessin en mix dit met onze Suki sport top. Draag hier nog een leuk jasje overheen en een handige sporttas, zo ben je meteen klaar om te gaan! Of draag een sport set thuis en mix het met een zachte kimono voor extra comfort thuis. Ontdek ook onze uitgebreide tassen collectie waar ideale sportassen in terug te vinden zijn!