Sportbroeken dames

De sportbroeken van Pip Studio zijn uniek, iets waar jij mee aan kan komen in de sportschool of bij de yogaklas. De sportbroeken bieden comfort en motivatie. Benieuwd hoe?

Sporten, het momentje in de week om jezelf fysiek, maar ook mentaal te trainen. Je maakt jezelf sterker, je werkt aan jezelf. Dit is een goed rustmoment, om je hoofd leeg te maken en jezelf te verbeteren. Dit heeft iedereen soms toch even nodig? De sportbroeken van Pip Studio motiveren je hierbij. Je wilt ze uit de kast trekken om aan te trekken, dit kan net dat extra zetje geven om lekker te gaan bewegen.

Lange broeken

De lange sportbroeken zijn heerlijk voor als je het wat sneller koud hebt. Je kunt gaan voor een sportlegging, deze zijn voor en groot deel van elastaan gemaakt, waardoor ze je lichaam omhelzen. Dit zorgt voor een flatterende fit. Ook kun je gaan voor een lossere broek. De losse sportbroeken zitten heerlijk comfortabel waardoor je je lichaam goed kan bewegen.

Korte broeken

Ook hebben we korte sportbroeken. Dit is heerlijk op een warme zomerse dag voor je rondje hardlopen, of als je het wat sneller warm hebt. Ook van de korte versie zijn er verschillende mogelijkheden. De eerste optie is een korte sportlegging, de tweede optie is een lossere korte broek. De lossere, korte sportbroek heeft een elastische band bij het middel, net als alle andere sportbroeken, waardoor het mooi aansluit op het lichaam en goed op zijn plek blijft zitten.

Voor meerdere gelegenheden

De sportbroeken kun je vaak dragen. Bij het mediteren in de ochtend voor een drukke dag, in de sportschool, lekker thuis op de bank, maar je kan er ook in slapen. Alles is mogelijk. De deur uit in een comfortabele outfit? Combineer bijvoorbeeld je Kyoto Festival sportbroek met de bijpassende Kyoto Festival hoodie en een vrolijke schoudertas, zo kan je rustig een middagje de stad in. Trek er een comfortabele sport-BH onderaan en je comfort kan niet op.

Klinkt al deze comfort jou ook als muziek in de oren? Bestel onze sportbroeken en geniet optimaal van een momentje voor jezelf!