Sport bh's

Sport BH’s zijn voor iedereen handig. Wil je weten wat de voordelen zijn van de sport BH’s van Pip Studio?

Voor iedereen zouden er sport BH’s beschikbaar moeten zijn. Of je kleine of grote borsten hebt, een goede ondersteuning is nooit misplaatst. Borsten zijn onderdeel van het vrouwelijk lichaam en verdienen de nodige support. Met de sport BH’s van Pip Studio geef je jezelf de ondersteuning die je nodig hebt.

Comfort op 1

Onze sport BH’s zijn ondersteunend en zitten daarom heerlijk. Het is een prettige ondersteuning tijdens het sporten. Je hebt niet eens door dat je de BH draagt! Ben je niet zo’n sporter? Geen probleem, dit product is ook voor jou. De BH zit namelijk ook heerlijk met een dagje op de bank, of onder een trui. Comfort is belangrijk en daarom bieden we dat aan jou.

Ook voor jou

Borsten groot of klein, geen enkel probleem, onze sport BH’s lopen namelijk vanaf maat XS tot en met XXL. Daarnaast is er een matengids beschikbaar, waarin jij de juiste maat kan vinden. De producten zijn verkrijgbaar in het roze en blauw. De designs zijn met liefde gemaakt, het herhaalde bloemdessin is opgebouwd uit een variatie van fantasierijke chintz bloemen en bladeren. Zelfs de binnenkant is bedrukt met blaadjes dessin.

Mix & match

De sport BH’s zijn met meerdere producten te matchen. Heb je het snel wat warmer tijdens het sporten? Combineer het met enkel de korte sportbroek. Heb je het eerder wat fris? Combineer het met de lange sportbroek. en de bijpassende lange mouwen top!

Kortom, een sport BH is ook van toepassing als je geen sporter bent. Gun jezelf deze comfort want iedereen verdient het.