Kop & Schotel

Wat gaat er boven een heerlijk kopje koffie s ’morgens vroeg? Om lekker wakker te worden, drink je natuurlijk het liefst uit de mokken van Pip Studio. Even een lekker momentje voor jezelf of zorgt het voor een gezellig moment samen?

Jolie Set/2 Espresso Kop & Schotel Dots Gold Placeholder
Jolie Set/2 Espresso Kop & Schotel Dots Gold Placeholder
SET VOORDEEL

Jolie Set/2 Espresso Kop & Schotel Dots Gold

€ 23,90 € 21,45

Bij pip hebben we een divers aanbod koppen & schotels met meerdere kleuren en designs, we zorgen ervoor dat je jouw favoriete warme drank drinkt in stijl. Hiervoor mogen koffiekopjes en schotels niet ontbreken in jouw keukenkasten. Met de kleurrijke designs maak je van een koffie moment een momentje voor jezelf.

Iedere collectie zijn eigen set

Pip Studio koffiekopjes zijn verkrijgbaar verschillende collecties en maten. De Flower Festival collectie in roze en blauw heeft een ruim assortiment maar er is ook genoeg keuze binnen alle andere collecties. Denk dan aan Winter Wonderland,,Love Birds en Blushing Birds. Laat je inspireren en match je kop & schotel met de rest van je servies.

Kop & schotel sets

Hoe leuk is het wanneer je kop & schotels samen matchen met de rest van je servies? Uiteraard hebben we daar rekening mee gehouden! Bij Pip Studio shop je kop & schotel sets, ontdek de voordeelsets en verwen jezelf met een mooi cadeau.

Maak je koffieservies af met de suikerpotten en melkkannen

Krijg je familie of vrienden op de koffie? Dan mag een suikerpotje en melkkannetje niet ontbreken bij het serveren van een kopje koffie. Vul je thee- en koffieservies aan met de suikerpotjes en melkkannetjes van Pip Studio. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat je een suikerpotje of melkkannetjes wat past bij jou servies.

Geniet je van een winters kopje koffie uit de collectie Winter Wonderland of ga je toch voor de roze tinten van Flower Festival?