grote vazen

Mooie bloemen verdienen prachtige vazen. Met de grote vazen van Pip Studio maak je thuis van ieder hoekje een uniek plekje.

Lees meer

Een vaas maakt je woondecoratie helemaal af. Bij Pip Studio verkopen wij onze vazen in verschillende groottes, vormen en kleuren, voor elke bloem een unieke eigen vaas. Welke grote vaas past het beste bij jouw interieur?

Hoe kleurrijk maak jij het thuis?

De lange in verschillende kleuren maken je woondecoratie helemaal af. De verschillende kleuren van de vazen stralen met de kleurrijke bloemen veel vrolijkheid af. Zie het al voor je? Je eigen unieke hoekje met de kleuren die jou vrolijk maken. Maak snel je thuis kleurrijker met de grote vazen van Pip Studio.

Kunstbloemen die echt lijken

Bij Pip Studio verkopen we ook kunstbloemen! De bloemen passen perfect in onze vazen en lijken net echt! Mix en match de vazen en bloemen met elkaar voor de mooiste kleurcombinaties. Je hoeft er geen aandacht meer aan te besteden en de bloemen blijven voor altijd mooi staan. Wil je toch wat variatie? Onze kunstbloemen kunnen ook buigen, hierdoor kun je de bloemen weer anders neerzetten of in een kleinere vaas. Breng kleur thuis met onze vazen en kunstbloemen en creëer zo een mooi plekje in huis waar iedereen vrolijk van wordt.

Woonaccessoires voor elk plekje in huis

Combineer de vazen met jouw overige woonaccessoires voor creatieve creaties. Maak de tafel compleet met een vaas, kaarshouders en decoratie schalen. Leg er een leuk vloerkleed onder en op de bank zachte sierkussens. Daarnaast een leuke poef en maak zo thuis het plaatje helemaal compleet.

Word jij al verliefd op de Pip Studio vazen? Zo ontzettend veel keuzes. Welke vaas maakt jouw huis compleet? De Kleine vazen of ga je toch voor de grote vazen?