Espresso kopjes

Een échte koffieliefhebber drinkt haar espresso uit de espresso kopjes van Pip Studio. Kies jouw favoriete print en geniet in stijl.

Geniet van een Espresso in stijl met de Pip Studio Espresso kop en schotel

Een heerlijke espresso drink je in stijl met de kopjes en schotels van Pip. Een espresso is perfect voor een kleine pauze tussendoor of na het avondeten. Drink je espresso in een mooi espresso kopje om het nog leuker (en lekkerder) te maken voor jezelf. De verschillende collecties bestaan onder andere uit het Flower Festival dessin voor bloem liefhebbers of de Love Birds print voor een moderne maar ook liefelijke sfeer. Welke espresso kopje kies jij?

De perfecte Espresso

Een espresso wordt geserveerd in een klein espresso kopje met daarin een sterke shot koffie. Naast dat een espresso kopje mooi is om in te serveren heb je ook lekkere koffiebonen nodig, een koffiemolen en koffiemachine. Maak het af met mooie koffielepels en een serveerschaal en klaar is kees. Toch nog wat meer energie nodig? Ga dan voor een doppio. Dit is een dubbele espresso. Een doppio past ook in de espresso kopjes van Pip Studio. Een goeie espresso is de ideale koffie voor ieder moment!

Mix en match met het overig koffieservies

Ons Pip Studio koffieservies zou niet compleet zijn zonder bijpassende porseleinen artikelen. Mix en match je espresso kopjes met porseleinen sets of creëer de perfecte tafel setting met een etegère of taartplateau voor een gezellig koffie-uurtje. Wist je dat er bijna altijd wordt aangeraden om een espresso uit een porseleinen espresso kopje te drinken? Dit komt omdat het materiaal goed de warmte kan vasthouden. Laat je inspireren door alle verschillende designs en deel jouw espresso moment samen met Pip.

 

De espresso kopjes van Pip studio zijn ook verkrijgbaar als 2-delige sets!