Theetips

Je lieveling thee wil je toch niet maar één keer per dag drinken? Door je zakje nog eventjes te bewaren op een thee tip kun je je favoriete thee de gehele dag drinken. Ontdek waar theetips nog meer handig voor zijn!

Vul je theeservies aan met onze unieke Pip Studio Theetips

Onze thee schaaltjes vormen een perfecte basis voor jouw theeservies. De theetips komen in verschillende kleuren en vormen, niet alleen handig bij de thee maar ook leuk om een kleine lekkernij op te serveren. De thee tips zijn gemaakt van 100% hoogwaardig porselein en hebben een diameter van 9 of 10cm.

Klein maar fijn

Een thee tip is een schaaltje wat gebruikt wordt voor het neerleggen van een gebruikt theezakje zodat deze hergebruikt kan worden. Zo voorkom je ook nog een eens vlekken op je aanrecht of tafel en hoef je niet een nieuw zakje te verspillen, theezakjes kunnen namelijk prima 2 keer worden gebruikt! Gebruik de thee tip voor een lekkere bonbon bij de thee of om je lepeltje op neer te leggen.

Unieke dessins en gouden details

Theetips zijn dus erg handig, maar nog leuker met een mooi dessin. Bij Pip Studio vind je verschillende prints bijvoorbeeld de Blushing Birds print. Deze theetipjes zijn voorzien van een verfijnde print, een roze bloem, een kleurige vlinder en gouden details. De Royal theetips zijn versierd met delfts blauw details en gouden stippen, verkrijgbaar in het wit of roze. Fleur je tafel op met één van onze theetips.

 

Deze handige schaaltjes zijn vaker nodig dan je denkt en super multifunctioneel. Maak je theeservies dus compleet met de schaaltjes uit een van onze verschillende collecties.