Melkkannen

Fleur je koffiemomentje op met originele melkkannen. Iedereen houdt wel van een lekker koffiemomentje. Wil je weten hoe je jouw koffiemomentje nog unieker maakt?

Een kleine pauze, waarbij je heerlijk kan genieten van een kop koffie en kan bijkomen. Maar altijd maar een zwarte koffie maakt het misschien wel een beetje saai. Met de melkkannen maak je dit moment nog sfeervoller. Daarnaast kan je met de melkkannen meerdere creaties maken. Denk aan een cappuccino, latte macchiato, espresso macchiato, koffie verkeerd, noem het maar op.

Jouw melk schuimen

Je denkt misschien, ik heb geen apparaat om melk op te schuimen, dus ik kan deze creaties niet maken. Dan is hier een tip voor jou. Melk is gemakkelijk op te schuimen met tools die jij waarschijnlijk al thuis hebt liggen. Allereerst plaats je de melkkan in de oven voor 1 á 2 minuutjes. De melkkannen zijn gemaakt van 100 procent porselein, dus mogen de magnetron in. Eenmaal uit de magnetron, draai je rondjes met de garde. Niet kloppen, gewoon draaien. Et voilà, zo heb je opgeschuimde melk en kan ook jij makkelijk koffiecreaties maken voor je visite.

Een fleur op tafel

Daarnaast zijn de melkkannen natuurlijk ook te gebruiken om op tafel te zetten met jouw favoriete melk erin, voor jou en je gasten. Dit staat prachtig op tafel, zeker als je het combineert met onze kop en schotel sets. Daarnaast kan je het combineren met onze suikerpotten om dit samen op onze suiker & melkschalen te plaatsen.

Voor iedereen

Onze ontwerpers hebben unieke designs ontworpen, wat je meerdere keuzes geeft. Daarnaast zijn er verschillende maten beschikbaar om af te stemmen op je aantal gasten. Ook de verschillende vormen melkkannen maken de keuze lastig. Maar de uitgebreide keuze zorgt ervoor dat er iets voor jou en jouw interieur bij zit.

Kortom, geef je koffiemomentjes een upgrade door mooie koffiecreaties op tafel te zetten en natuurlijk de tafel aan te kleden met onze melkkannen. Geniet extra met onze melkkannen.