Thee-eieren

Maak je theeservies compleet met de thee-eieren van Pip Studio. Een thee-ei mag niet ontbreken in het theeservies van een échte thee liefhebber.

Met Pip Studio Thee-eieren zet je de meest verse thee

Ben jij een echte theeleut? Dan zijn de thee-eieren van ons pip servies een absolute aanvulling aan jouw theeservies. Wij hebben verschillende thee-eieren in ons assortiment. Met deze unieke aanvulling aan jouw theeservies was het zetten van thee nog nooit zo leuk! Een thee-ei is niet alleen leuk voor jezelf maar ook als klein cadeautje voor een geliefde.

Verschillende soorten thee-eieren

Een thee-ei is natuurlijk superhandig maar wordt nog leuker door middel van een vrolijk design. Bij Pip Studio vind je verschillende soorten thee-eieren met porseleinen hangers zoals een super schattig vogelhuisje of een wit haasje. Ga voor de Royal White thee-ei, deze heeft als hanger het porseleinen Pip logo en het thee-ei zelf is in de vorm van een theepot. Alle thee-eieren zijn afgewerkt met gouden details en worden geleverd in een leuke gift-box.

Eenpersoons thee sets

Theedrinken is een genietmoment waar we graag de tijd voor nemen. Met die gedachte ontwierpen we eenpersoons thee sets als perfecte aanvulling in je keukenkast of om cadeau te doen! De eenpersoons thee sets bestaan uit een 350ml mok, thee tip en theezeef die perfect in de mok past. De thee sets zijn verkrijgbaar in verschillende dessins:

  • Flower Festival Donkerroze
  • Flower Festival Blauw
  • La Majorelle Roze
  • La Majorelle Geel
  • Welk kleurrijk dessin lijkt jou het leukst?

     

    Bekijk ook onze andere porseleinen sets voor meer inspiratie.