Continue
Happy products for happy people!

 3x zo maak je van iedere sportsessie een feest

Vind je het soms ook lastig om jezelf na een lange werkdag van de bank af te slepen voor een bezoekje aan de sportschool? We brengen daar graag verandering in. Dankzij onze tips ga je straks door weer en wind fluitend naar je groepsles.

Een flatterende sportoutfit voor extra motivatie

Geen betere motivatieboost dan een sportset die je maar al te graag met de rest van de wereld deelt. In onze nieuwe collectie sportkleding van Pip Studio weet je zeker dat er een hoop blikken jouw kant op zullen gaan. Mede omdat je lichaam op haar allermooist uitkomt.

Doe een zoet drankje in je waterfles

Water drinken is gezond, maar tijdens je sportsessie kun je echt wel wat extra suiker gebruiken. Met name als je jezelf van top tot teen in het zweet werkt. Dat maakt je work-out gelijk leuker, niet waar? Vooral als je het uit onze gloednieuwe Pip Garden metalen waterflessen drinkt. Proost!

Word extra zen met behulp van yoga

Je hoeft écht niet altijd het uiterste te geven. Als je eenmaal een groepsles yoga hebt gevolgd, wil je niet meer anders. Het is niet alleen goed voor je lichaam, ook je geest heeft er baat bij. Daarnaast is yoga heerlijk na je zware sportsessie. Bereid jezelf goed voor op je yogales met onze prachtige nieuwe Pip Garden yogamat in groen en roze.

Ontdek de gehele collectie sportkleding hier

Welke sport je ook beoefent, met onze nieuwe collectie dames sportkleding kom je stijlvol voor de dag door de betoverende en luxueuze dessins. Dankzij de grote hoeveelheid stretch ben je ook nog eens verzekerd van een flinke dosis comfort. Je shopt onze collectie sportkleding nu online.