Hoeden

Dé musthave voor tijdens de zomer, zomerhoeden van Pip. Geef een extra touch aan je outfit met de kleurrijke bucket hats. Perfect voor een zomerse stranddag!

Pips nieuwste mode-item

Zonnehoeden, ook wel bekend als zomerhoeden of bucket hats, zijn hét mode-item dit voorjaar. De zonnehoedjes zijn oorspronkelijk ontworpen als hoedjes voor vissers en buitenliefhebbers, maar ze zijn nu geliefd onder mensen van alle leeftijden en achtergronden. Pip is gek op kleur en mode, de bucket hat is daarom hét perfecte, kleurrijke item om te introduceren in de collectie.

Een veelzijdig item

Of je nu op zoek bent naar een praktische zonnehoed voor activiteiten die buiten zijn, zoals fietsen of gewoon een leuk accessoire zoekt om je look helemaal af te maken. Bucket hats zijn functioneel én trendy en daarom te gebruiken bij alle gelegenheden. Bijvoorbeeld op een heerlijke voorjaarsdag, dit item beschermt je tegen de zon en ziet er ook nog eens leuk uit.

Combineer je zomerhoedje met een andere zomerse items

De bucket hat is zo ontworpen dat je veel kunt combineren met andere items. De hoed gemaakt van badstof creëert een zomerse look. Je kunt perfect mixen & matchen met het jumpsuit of de sportkleding, het hoedje maakt iedere look af. Met welke gekleurde bucket hat zorg jij dat je helemaal klaar bent voor de zomer?

Een heerlijk item voor een zonnige dag

De stijl, de functie en de veelzijdigheid zorgen ervoor dat deze zonnehoeden de perfecte accessoire zijn voor een dag buiten. Het biedt als bescherming tegen de zon, het zit comfortabel en je maakt een fashion statement. Deze bucket hat biedt alles wat je nodig hebt tijdens een heerlijke, lange wandeling.