top-tien-cadeaus-voor-haar

Top 10 cadeaus voor haar

Voor een lach op haar gezicht

Wil je écht weten wat vrouwen willen? Eigenlijk is dat maar 1 ding.. Verrast worden! Standaard cadeaus zijn leuk, maar laten we eerlijk zijn, niet bepaald verrassend. Dus, durf de uitdaging aan te gaan en verras haar met iets dat ze niet verwacht.

Oorspronkelijk was Valentijnsdag bedoeld voor geheime liefdes, maar tegenwoordig geef je de belangrijkste vrouw uit je leven nét even wat extra aandacht, vooral met een cadeau voor Valentijnsdag. Met een druk leven vol werk, sporten, koken en misschien het runnen van een gezin, verdient ze het om vaker in het zonnetje gezet te worden. Dus wil jij je partner, moeder, oma of die ene lieve buurvrouw verrassen? Ontdek in deze blog de top 10 cadeaus die elke vrouw gegarandeerd een stralende glimlach bezorgen.

01 Een nieuwe tas

Elke vrouw wordt blij van een nieuwe tas! Ga je voor een praktische shopper die ze kan gebruiken voor een dagje weg, of is ze al een tijdje op zoek naar dé perfecte schoudertas met een unieke print? Een nieuwe tas is altijd een schot in de roos.

02 Een super zachte badjas

Een badjas is eigenlijk altijd goed om te geven. Een badjas komt niet alleen van pas na een heerlijke douche of bad, je kunt het ook als ochtendjas gebruiken. Of misschien staat er wel een dagje sauna gepland, dan is het wel zo lekker om je eigen badjas mee te nemen. Wist je dat onze badjassen van 100% katoen zijn? Het voelt als een zacht dekentje om je lichaam!

Het perfecte cadeau

met de mooiste accenten

03 Een nieuwe sport outfit

Maak sporten nog leuker met de sportkleding van Pip. De prachtige items bieden comfort en zorgen voor een unieke uitstraling, de perfecte combinatie voor een motivatie boost als je het ons vraagt! Ze kan de sportkleding ook combineren met een leuke jas en een paar sneakers, zo kan de outfit ook buiten de sportschool gedragen worden.

04 Lily & Lotus

Het Lily & Lotus servies is de nieuwste aanwinst van onze porseleincollectie. Het servies is versierd met grote fantasierijke lelies, lotusbladeren en paardenbloemen in pasteltinten. Het is het eerste servies in de collectie van Pip Studio dat vaatwasser-, magnetron- en ovenbestendig is. Perfect als leuk cadeau dus!

05 Een beautycase

De echte beauty liefhebbers onder ons kunnen natuurlijk niet zonder een mooie beautycase. De beautycases van Pip zijn praktisch en ze zijn versierd met tropische bloemen. Naast beautycases heeft Pip ook leuke bijpassende make-up tasjes en toilettassen. Zo gaat ze altijd voorbereid op reis.

06 Het Pip Valentijns boeket

Wil je een leuke toevoeging op haar interieur cadeau geven? Dan zijn de vazen van Pip de perfecte keuze! Door de verschillende soorten en modellen past het bij iedere interieurstijl. Maak het cadeau helemaal compleet met kunstbloemen van Pip. Geef kleur cadeau!

07 Een thermosfles

Zoek je een cadeau dat onmisbaar is in het dagelijks leven? Dan hebben wij de oplossing, namelijk onze thermosfles! De flessen zijn versierd met de kenmerkende Pip prints en zo ontworpen dat je drankje tot wel 12 uur warm blijft of zelfs 24 uur koud. Zo kan ze de thermosfles gebruiken voor onderweg, op werk of tijdens een dagje weg, ideaal toch?

08 Een kimono

De kimono is een uniek en praktisch cadeau. Uniek door de Pip prints en praktisch, omdat de kimono op verschillende manieren te stylen is en geschikt is voor meerdere gelegenheden. Zo kan ze de kimono dragen als jurk, maar als dat niet helemaal haar ding is kan ze het ook als jasje dragen boven een leuke jeans.

09 Geef een koffieservies cadeau

Is je vriendin, moeder of oma gek op koffie dan is een koffieservies het perfecte cadeau. Pip heeft een uitgebreide collectie van porseleinen koffie kopjes, mokken, espresso kopjes, cappuccino kopjes en thee kopjes. Genoeg keuze dus! Wil je nog een beetje extra uitpakken? Combineer het koffieservies dan met bijpassende gebaksbordjes.

10 Kleurrijke sierkussens

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher om cadeau te geven? Geef dan een sierkussen cadeau. Sierkussens zijn namelijk dé eyecatchers van je bank of bed. De sierkussens van Pip geven extra en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Tip: je kunt ze heel leuk met elkaar matchen!

Kortom, verras de belangrijkste vrouw uit je leven, samen met Pip! En tover een lach op haar gezicht.