Continue
Happy products for happy people!

Geef je huis een make-over in 5 stappen

Is je huis toe aan een nieuwe uitstraling? Je hoeft écht niet je gehele meubilair te vervangen om een andere sfeer te creëren. Met een paar kleine aanpassingen geef je je woning in één klap een andere ambiance. Precies de frisse wind waar je naar op zoek bent!

Maak een statement met muurbehang & wallpower

Mist je interieur een persoonlijke noot? Overweeg dan eens om behang te gebruiken. Je kunt het beste van tevoren nadenken over het gevoel dat je wilt creëren. Vrolijke, kleurrijke prints zijn helemaal terug van weggeweest en geven je kamer direct een oppepper. Denk aan botanisch behang, barok behang of grafisch behang: bij ons is de keuze reuze.

Creëer huiselijkheid met glazen kandelaars en theelichten

Een huis vol kaarsen is een huis vol gezelligheid. Vooral in het najaar – als we meer tijd binnen 4 muren spenderen – verlangen we naar een knusse omgeving. Onze glazen kandelaars en theelichten geven direct meer sfeer, waardoor ze perfect zijn voor je make-over.

Vervang je accentkleur met kussens

De beste manier om je humeur te verbeteren? Kleur! Je verandert eenvoudig de accentkleur van je inrichting met kussens. Tip: ga voor kussens met verschillende prints en structuren voor een speels effect. Of maak het jezelf makkelijk door één kleur aan te houden voor al je sierkussens.

Leg een kleurrijk vloerkleed op de grond

Wil je snel en simpel je woning opfrissen? Ga dan voor een mooi vloerkleed als blikvanger. Vooral in een rustige, grote kamer komt een kleurrijk vloerkleed opperbest tot zijn recht. Let hierbij ook op de tinten die verder nog terugkomen in je ruimte. Extra mooi is het als je kleed matcht met andere accessoires.

Zet de puntjes op de i met bloemen en vazen

Een fleurig boeket in een esthetische vaas maakt iedere ruimte compleet. Onze Pip bloemen zijn niet van echt te onderscheiden, waardoor je het hele jaar door een kleurrijke, levendige bos bloemen hebt staan. Zorg dat je vazen qua kleur matchen met de rest van je inrichting om het helemaal af te maken.

Bekijk de gehele wooncollectie van Pip

Ben je geïnspireerd geraakt om thuis aan de slag te gaan? Bekijk dan onze gehele wooncollectie om je huis op te leuken. Er is namelijk nog véél meer moois te ontdekken!