Dekbedovertrek met instopstrook

Vind jij het ook geen pretje wanneer je telkens met je voeten onder je dekbedovertrek vandaan komt? Dan is een dekbedovertrek met instopstrook de perfecte oplossing voor jou.

Dekbedovertrekset Il Paradiso Wit
Dekbedovertrekset Il Paradiso Wit Placeholder
SALE

Dekbedovertrekset Il Paradiso Wit

€ 99,95 € 79,95
Dekbedovertrekset Cece Fiore Wit Placeholder
Dekbedovertrekset Cece Fiore Wit Placeholder
SALE

Dekbedovertrekset Cece Fiore Wit

€ 189,95 € 151,95
Dekbedovertrekset Okinawa Lila Placeholder
Dekbedovertrekset Okinawa Lila Placeholder
SALE

Dekbedovertrekset Okinawa Lila

€ 119,95 € 95,95
Dekbedovertrekset Toscana Groen Placeholder
Dekbedovertrekset Toscana Groen Placeholder
SALE

Dekbedovertrekset Toscana Groen

€ 99,95 € 79,95
Dekbedovertrekset Isola Roze Placeholder
Dekbedovertrekset Isola Roze Placeholder
SALE

Dekbedovertrekset Isola Roze

€ 209,95 € 167,95

Dekbedovertrek met instopstrook: handig en stijlvol

Een goed dekbedovertrek is erg belangrijk, je wilt dat het zacht aanvoelt maar ook dat het er leuk uitziet in de slaapkamer. Bij Pip Studio vind je verschillende soorten prints en maten om je slaapkamer een make-over te geven. Wat is een instopstrook? Een instopstrook is een strook om je dekbedovertrek mee in te stoppen. Dit extra stuk stof stop je bijvoorbeeld onder het matras of in het overtrek zelf. Wanneer je een dekbedovertrek aanschaft met instopstrook omsluit je als het ware je bed met de stof. Het oogt elegant en netjes.

 

 

Droom zacht onder de unieke prints en details

Naast dat een dekbedovertrek met instopstrook dus handig is om het bed mooi op te kunnen maken, is het ook van belang dat de print bij jouw past. Wanneer je een rustgevend, botanisch gevoel wilt creëren in de slaapkamer kan je een kijkje nemen La Campagna dekbedovertrek. Wil je een flower power effect creëren? Bekijk dan de Cece Fiore, Kawai Flower en Fleur Grandeur overtrekken.

 

 

Mix en match om je slaapkamer compleet te maken

Maak het plaatje compleet door je dekbedovertrek met instopstrook met een bijpassend hoeslaken te matchen. Stijl het af met sierkussens en eventueel een mooie plaid. Wil je de hele kamer compleet maken? Voeg dan een leuk kunstboeket toe in een mooie vaas of ga voor sfeervolle kandelaars voor een rustgevend effect in de slaapkamer. Krijg jij al zin om je gehele slaapkamer opnieuw de stylen?

Tip: Bekijk onze instagram pagina voor meer inspiratie.