Botanisch behang

Fleur je muur op met een botanisch behang van Pip Studio. Unieke prints en kleuren komen je tegemoet en het is supermakkelijk op te hangen! Lees meer

 

Breng de natuur in huis met botanisch behang

Houd je van het buitenleven en de natuur? Je kan dit gemakkelijk in huis brengen door een botanisch behang op te hangen in de woonkamer of keuken. Het kan je huis een rustige maar speelse uitstraling geven in een handomdraai. Bij Pip Studio vind je verschillende unieke botanische patronen die je elke dag weer zullen inspireren.

 

Meerdere dessins en kleuren

Ons botanisch behang is verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren. Vogel liefhebber? Neem dan een kijkje bij de Good Nighintgale collectie of de Chinese Porcelain print. Meer fan van palmen en andere natuur elementen? Dan past onze Palm Scene of Festa di Lividonia collectie helemaal bij jou stijl. Onze botanische behang collecties zijn in meerdere kleuren beschikbaar zoals groen, roze, geel, blauw & beige. Welke kleur en print ga jij ophangen in huis?

 

Geef je interieur een make-over met woonaccessoires

Wil je je woning een gehele make-over geven? Ons botanisch behang is goed te mixen en matchen met de rest van onze woonaccessoires. Voeg bijvoorbeeld een mooi rechthoekig vloerkleed toe onder de bank en een leuke gekleurde vaas op de eettafel. Door de prints in ons behang kan je ook mixen met verschillende kleuren. Zo vind je bijvoorbeeld op een groen behang ook soms gele tinten terug, dus kan je voor een gele vaas kiezen om er een mooi geheel van te maken. Raak geïnspireerd door onze style your home blogs. 

 

Behangen doe je zo

Een goed begin is het halve werk! Daarom hebben wij een handig stappenplan gemaakt zodat jij straks als een echte professional aan de slag kan gaan. Ook hebben we een handig blog geschreven vol met behangtips en tricks zodat jij straks het perfecte botanisch behang thuis hebt hangen.

 

 

 

Wist je dat onze Good Nightingale print ook verkrijgbaar is op onze poefen, stoelen en homewear collectie? Hoe leuk is dat!