01-kerst-groen

Kerstdecoratie

Laat de magie van kerst je huis vullen

Kerst maakt je vrolijk! Sprankelende bomen met kleurrijke kerstballen, de magie van lichtjes, nostalgische gevoelens, kersttradities, decoratie door het hele huis en tijd doorbrengen met je geliefden. Dit zorgt allemaal voor meer energie en een blijer gevoel. Tijd om je huis te versieren met allerlei mooie kerstdecoraties.

02-banner-schaaltje-groen-kerst
02-schaaltje-groen-kerst

Kerst begint bij de voordeur

Voordat je de magische wereld van kerst binnenstapt begint het bij de voordeur. Hang een kerstkrans of kerstster op. Hiermee creëer je alvast een warm welkom en gezellige sfeer. Wil je het nog iets persoonlijker maken? Schrijf kerstwensen of kerstspreuken op je kerstster en bezorg je gasten een extra bijzonder gevoel.

Kerststerren

03-Kerstbal-rood-boom
03-kerstbal-rood-deur

Kerst in de gang

Na de voordeur voer je de kerstmagie door in de gang. Hang kerstballen op aan haakjes in de gang of bevestig ze aan de trapspijlen. Heb je geen trap in de gang? Decoreer een kerstschaal. Leg een paar kerstballen en dennentakken op een schaal en tussendoor lampjes of kaarsjes. Plaats deze op een kastje in de gang voor een gezellige kerstsfeer.

Versieringen voor in de kerstboom

Tijd voor het optuigen van de kerstboom en de kerstversiering erbij te pakken. Het is altijd een prachtig gevoel om je geliefde oude kerstornamenten te herontdekken en de jaarlijkse traditie om gloednieuwe exemplaren te kopen. Een combinatie van oude en nieuwe kerstversieringen geven je huis een unieke en persoonlijke sfeer. Heb je onze glazen kerstballen al gezien? De unieke vormen en vrolijke kleuren maken je kerstboom extra bijzonder.

Kerstballen

Haal de magie in huis met onze

kerstcollectie

Ontdek hier