fleur-je-hal-op

Hal inspiratie: een warm welkom

Met dit stappenplan zit je goed

En dat geldt ook voor de hal. Of je nu gaat renoveren, opnieuw je hal inrichten – of gewoon wat puntjes op de 'i' wilt zetten – met dit stappenplan zit je goed.

First things first

Tijd om de gang en de hal op te ruimen. Of je nu een riante hal of maar één m2 hebt, de hal vervult een belangrijke functie. Het is niet alleen het visitekaartje van je woning en interieurstijl, maar ook de plek waar je veel spullen opbergt.

Jassen, schoenen, paraplu’s, sleutels en misschien een paar verdwaalde sokken; niemand wordt blij van ongeorganiseerde rommel. Bedenk dus eerst goed waar je de ruimte voor gebruikt en zorg ervoor dat alles een logische plek krijgt. Heb je niet genoeg opbergruimte? Kies dan voor extra kastruimte of een grote mand waar je losse items in kunt opbergen.

behang-vogels
hal-inspiratie

Pas de entree aan op de rest van je interieur

Zo creëer je eenheid in je interieur en krijgt het een weloverwogen look. Vooral bij kleinere ruimtes waar meerdere elementen met elkaar gecombineerd worden – zoals woonkamer en entree – is het extra belangrijk om het geheel goed op elkaar af te stemmen.

02-banner-behang-2-blauw-groen
01-mobile-tas-blauw-behang

Breng vergeten hoekjes tot leven

Hoekjes naast de deur zijn de perfecte plek om persoonlijke accessoires op te hangen, zoals een mooie foto. Of hang er een bakje neer waar iedereen z’n sleutels in kan doen. Handig!

Fleur je hal op met accesoires

met warme groene tinten
Ontdek de nieuwe collectie
mobile banner 3-hal
mobile banner 3-hal

Fijne binnenkomer

Kleur, kleur toevoegen zorgt voor een warm welkom en een gang waar je vrolijk van wordt. Ga je voor subtiele accenten? Kies dan voor gekleurde accessoires. Liever een groots effect? Maak dan een statement met fleurig behang of vloertegels met een mooi dessin.

04-behang-blauw-stoel
04-wallpaper-blauw-hoekje-stoel