nieuwe-behang-collectie

Nieuwe behang collectie

Geef je huis nieuwe energie

Opzoek naar een ware eye-catcher? Je vindt het in onze gloednieuwe behang collectie! Exotische landschappen, ton sur ton, verschillende vogelsoorten, sprookjesachtige bomen en verfijnde bloemen: met de nieuwe dessins maak je van jouw huis een unieke ruimte. Kies jouw nieuwe favoriet en ... rollen maar!

Good Nightingale

Van de geliefde Good Nightingale dessin is er nu een prachtig behang in zes verschillende kleuren. Ben je een echte vogelliefhebber? Dan is deze botanische print echt iets voor jou. Hiermee haal je het buitenleven in huis. In dit vrolijke dessin van takken en bloemen zitten allerlei unieke vogelsoorten verscholen, met elke een fantasierijk verenkleed in rijke kleuren. Dit kleurrijke behang geeft de hele dag energie en een positieve houding. Daarnaast is het verrijkt met subtiele metallic effecten wat het een echte eye-catcher maakt.

Tokyo Blossom

Met het Tokyo Blossom behang beland je in een romantische tuin vol geurige bloemen met een betoverend uitzicht. Dit dessin heeft een verfijnde print van kleine bloemen en bladeren die echt geborduurd lijken. De kleuren zijn een mix van lichte en warme pasteltinten. Daarnaast heeft de ondergrond een geprint en glanzende textuur waardoor dit behang net als echte zijde lijkt.

Voor welke kleur ga jij?

Vliesbehang

Chinese Porcelain

Een behang met oog voor detail en een poëtische sfeer is Chinese porcelain. Dit dessin is opgebouwd uit kleine tafereeltjes waarin porseleinen vazen de hoofdrol spelen. De gedecoreerde vazen zijn opgevuld met sierlijke bloemen en krullende takken. Daarnaast bevat is het behang kraanvogels, witte reigers en fanatasierijke pauwen.

Casa Di Fiori

Houd je meer van minimalistisch? Dan is het Casa di Fiori behang echt wat voor jou. Dit bloemen behang heeft een tonaal kleurgebruik en een serene uitstraling. Het dessin bestaat uit grote bloemen en bladeren die met de hand getekend zijn in fijne lijnen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van lichte en donkere tinten waardoor er alsnog contrast wordt gecreëerd.  Hierdoor kun je met dit behang groots uitpakken, maar behoud je toch rust. Zeker wanneer je de kleur op andere plekken in je interieur laat terugkomen.

Origami

Laat je interieur sprankelen met het Origami dessin. Deze magische print bestaat uit bomen en vogels met een sprookjesachtige uitstraling. De matte ondergrond met metallic print geeft het behang een speciale en bijna fluwelen uitstraling wat het behang uniek maakt. Door de verfijnde details krijgt de print extra gelaagdheid.

Saluti

Waan je in Italië in een statig landhuis met het Saluti behang. Het dessin is geïnspireerd op de prachtige behangmotieven uit Italië. Met dit behang heb je urenlang kijkplezier door de verfijnde bloemen met prachtige details. Deze zijn geschilderd in tonale kleuren met hier en daar een accentkleur. Voor een prachtig resultaat in je interieur laat je de accentkleur uit het behang terugkomen in grotere meubelen.

behang-tips
behang-tips

Tips om te behangen

1. In plaats van de hele muur, een strook

Creëer een lambrisering met behang: behang het onderste gedeelte van de muur en verf het stuk erboven in een kleur die er mooi bij past. Of kies bijvoorbeeld voor één strook op de muur als echte eye-catcher.

2. Wandpaneel behangen: een verwisselbaar doek
Houd je ervan regelmatig je interieur te veranderen? Dan is deze flexibele optie echt iets voor jou: behang een wandpaneel met jouw favoriete prints. Een wandpaneel pas je makkelijk aan verplaats je zo naar een andere ruimte.

3. Plafond
Maak van je plafond een geweldige blikvanger. Door het plafond te behangen creëer je een verrassend effect. 

4. Mix&Match verschillend behang
Je kan kiezen om te behangen met meerdere kleuren, maar ook verschillende prints. Ga voor tint op tint of twee contrasterende kleuren die niet te dicht bij elkaar liggen. Behang het bovenste gedeelte van je muur en het onderste gedeelte met een andere kleur behang. Op deze manier creëer je een soort lambrisering.

5. Tussen de trap
Heb je behang over? Voorzie je trap van een leuke behangprint. Behang kan echt overal!

6. Het kleinste kamertje
Het kleinste kamertje wordt vaak vergeten. Maar wie wil er nou niet een stylish verantwoord toilet?