woontrends-2024

Woontrends 2024

De 5 woontrends voor 2024

Van zacht en uitnodigend tot vrolijk en feestelijk. De grootste woontrends leggen de nadruk op vriendelijkheid, geborgenheid, vreugde, zelfexpressie en kleur. Ontdek hier de 5 belangrijkste woontrends voor 2024.

dopamine-decor
dopamine-decor

01 Dopamine decor

De nieuwste feel good en happy woontrend – hoe je thuis je geluk kunt verhogen. Deze kleurrijke interieurtrend geeft je vreugde en energie. Denk aan levendige kleuren, opvallende prints en vrolijke accessoires. Dopamine decor draait om datgene wat jou blij maakt.

mauve
mauve

02 Trendkleur 2024: mauve

Haal het nostalgische vakantiegevoel in huis met de kleur van het jaar: mauve. De lichtpaarse ondertoon wekt het verlangen naar avontuur op en is eindeloos te combineren. Van stijlvolle naturellen tot uitgesproken, krachtige aardetinten.

Ga voor mauve

ronde-vormen
ronde-vormen

03 Rond & organisch

Deze vriendelijke woontrend omarmen we ook weer met alle liefde in 2024. Ook bij Pip vind je nu nog meer ronde vormen terug zoals onze nieuwe ronde vloerkleden. De uitstraling is vriendelijk, uitnodigend, gezellig en dragen bij aan een knus en geborgen gevoel.

04 New cocooning

De trend new cocooning draait om geborgenheid en kleur waarmee je thuis een warme plek creëert waarin je veilig, op je gemak en echt thuis voelt. Of het nu gaat om een gezellig leeshoekje of een thuiskantoor, deze ruimtes dienen als toevluchtsoord. Haal deze woontrend in huis door items toe te voegen die bij jou dat warme thuis-gevoel naar boven brengt. Is het voor jou een vloerkleed? Of ga je voor een kleinere aanpassing, zoals sierkussens en een bijpassende quilt?

kleuren-fest
kleuren-fest

05 Een kleurenfeest

In 2024 zullen we uitbarstingen van kleur zien. Kies een kleur of meer en breng er een heleboel van aan in een kamer. Ons levendig en kleurrijk behang gaat mee in deze woontrend. Hiermee creëer je een perfecte en kleurrijke wand.

Ga voor kleur