Continue
Happy products for happy people!
Retouren

Retourneren

Op al je aankopen bij Pip Studio heb je 30 dagen bedenktijd. Dus mocht je om wat voor reden dan ook niet blij zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen retour sturen naar Pip Studio. Voor Pip Studio artikelen die niet gekocht zijn via deze webshop dient men contact op te nemen met het adres waar de artikelen zijn gekocht.

Wanneer je een artikel wilt retourneren, doorloop je in 4 eenvoudige stappen het retourproces:

01

Stel ons op de hoogte dat je (een gedeelte van) je aankoop terug gaat sturen. Dit kan door in je Pip account online eenvoudig een retour verzoek in te dienen. Mocht je geen account hebben, kun je een bericht sturen naar support@pipstudio.com. Je hoeft niet te wachten op een reactie van ons, je mag de producten meteen retour sturen zodra je ons op de hoogte hebt gesteld.

02

Zorg dat de producten in de originele verpakking worden teruggestuurd. Voeg de pak- en retourbon toe bij de inhoud van je pakket. 

03

Plak het meegestuurde adreslabel op de verzenddoos. Zorg dat deze sticker goed zichtbaar is. (De grote sticker is al gebruikt om je pakketje te versturen). Laat het pakket versturen via een vervoeder naar keuze. Let op, de verzendkosten van je retour zijn voor eigen rekening. Wil je liever de producten persoonlijk komen afgeven (dus zonder verzendkosten te betalen), dan kun je langskomen bij onze retourbalie van onze logistieke partner in Nieuwegein:

Active Ants (Pip Studio)
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein

04

Zodra we de zending retour hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging via e-mail. Jouw geretourneerde artikelen worden daarna verwerkt. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na aanmelding van de retour naar je teruggestort. Deze terugbetaling gaat via hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij jouw bestelling betaald hebt.

 

Veel gestelde vragen