Continue
Happy products for happy people!

Bestek

Bestek

Ben je op zoek naar stijlvol en kleurrijk bestek? Bij Pip Studio heb je keuze uit diverse kleurrijke sets waarmee jij je verjaardag, high-tea of borrel mee compleet maakt.

Lees meer.

3 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

Bestek van Pip Studio

Bestek, de alledaagse items die je standaard in huis nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een complete bestekset, vrolijke lepels of leuke gebaksvorkjes. Je vindt ze tussen het servies van Pip Studio. Van rood met khaki bestek tot blauw met geel bestek, hoe leuk om je tafel subtiel kleur te geven?

Nieuw bestek kopen

Ben je toe aan nieuw bestek? Of ben je op zoek naar leuk bestek voor bijvoorbeeld een high tea met vriendinnen? Onze collectie bevat een uitgebreid assortiment bestek. Je vindt hier bijvoorbeeld, theelepels, vorken, gebaksvorkjes maar ook saladebestek. 

Welk bestek past bij jou?

Wil je een warme sfeer creëren op je tafel? Dan raden we je aan een kijkje te nemen tussen het Blushing Birds bestek in de kleuren rood en khaki. Vrolijk jij je tafel liever op met frisse kleuren? Dan past het Blushing Birds bestek in de kleuren groen en blauw waarschijnlijk beter bij jou. Wist je dat het Blushing Birds bestek geëmailleerd is met een gouden rand? Dit maakt dat het bestek een extra mooie glans en luxe uitstraling heeft.

Stijl jouw high tea

Maak het gebakbestek de blikvanger tijdens een high tea! De theelepels uit de Royal collectie hebben een perfect formaat voor een warme kop thee. Daarnaast geven deze theelepels een elegante look aan jouw theemoment. Ze zijn verkrijgbaar in een set met verschillende kleuren. Houd je het liever rustig, dan passen de wit gekleurde met blauwe details beter bij jou.

Mix & match je bestek met Pip Studio servies

Heb je jouw favoriete bestek gevonden? Dan kun je deze eindeloos combineren met het overige Pip Studio servies. Zo kun je het Blushing Birds bestek prachtig combineren met de Blushing Birds borden en kopjes. Of ben je helemaal weg van bijvoorbeeld het Love Birds servies? Dan kun je het bestek ook hier ook leuk mee mixen.