Roze tops

De roze tops zijn niet alleen op veel manieren te stijlen, ze zijn ook nog eens mooi gedecoreerd met excentrieke prints die je nergens anders vindt.

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Zelfverzekerd voor de dag komen in een roze top

Een outfit kan veel waarde brengen aan je dag, als je wat aan hebt wat je leuk vindt word je zelfverzekerder en blij en ga je vrolijk de dag door. De roze tops van Pip Studio verblijden je door de unieke prints en mooie details. Ook zijn ze veelzijdig, wat het een must-have voor in je kledingkast maakt!

Hoe combineer je een roze top?

Onze roze tops zijn goed te matchen met onze andere damesmode. Ga voor een zomerse outfit door de top te mixen met een zwierige rok. Verfraai de look door een haarband en bijpassende crossbody toe te voegen. Pak nog je favoriete zonnebril en sandalen en je bent stijlvol klaar voor de dag! Maar niet getreurd, de roze tops zijn ook leuk te stijlen in de winter. Voeg bijvoorbeeld een leuk jasje of vestje eraan toe en wissel de sandalen in voor comfortabele sneakers.

Prints om verliefd op te worden

De roze tops zijn niet alleen op veel manieren te stijlen, ze zijn ook nog eens mooi gedecoreerd met excentrieke prints die je nergens anders vindt. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze Isola roze top. Deze roze top is versierd met een speels dessin van meerkleurige takjes en varens. De kleuren van de roze top zijn zacht met subtiele kleuraccenten en de top is afgewerkt met verstelbare bandjes en een goudkleurige bies.