Blauwe vloerkleden

De blauwe vloerkleden van Pip Studio laten elke ruimte stralen! Ga voor een donkerblauw vloerkleed of lichtblauw vloerkleed voor een mooi effect.

Ga voor een blauw vloerkleed van Pip Studio

Mis je nog wat sfeer in huis? Ga dan voor een blauw vloerkleed. Bij Pip Studio vind je een uitgebreid assortiment aan blauwe vloerkleden gedecoreerd met unieke prints en kleurdetails. Een vloerkleed kan heel veel toevoegen in een ruimte in een handomdraai. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer is: een vloerkleed is dé finishing touch.

Hoe stijl je jouw vloerkleed

Het is belangrijk om een blauw vloerkleed te kiezen wat goed past bij je huidige interieur. Je moet dus eerst bepalen wat voor sfeer je wilt uit laten stralen. Kies je voor een vintage feel of ga je toch liever voor een speels effect. Met de blauwe vloerkleden collectie van Pip heb je in ieder geval genoeg keus. Je kan namelijk ook ervoor kiezen om je ruimte (zoals de gang) af te maken met een vloerkleed loper, dit kan een royaal en luxe effect laten ogen.

Verschillende dessins

Het blauwe vloerkleed assortiment van Pip is erg ruim. Wil je een luxe effect in je ruimte? Het Majorelle by Pip Blauw tapijt is geïnspireerd door antieke en traditionele vloerkleden. Kleurige bloemen op een zacht gekleurde ondergrond geven het tapijt een vintage uitstraling met een eigentijdse twist. Wil je een magisch effect creëren? Het donkerblauwe vloerkleed Pip Garden zal jouw interieur laten stralen. Het dessin van dit vloerkleed bestaat uit een variatie van prachtige botanische bomen met een paar rondvliegende reigers. De rijke kleuren in dit dessin geven dit vloerkleed een opvallende uitstraling

Hoe verzorg je je vloerkleed

De tapijten worden opgevouwen verzonden. De mogelijke vouwen in jouw nieuwe favoriete Pip Studio vloerkleed verdwijnen geleidelijk binnen een paar weken. De vloerkleden zijn gemaakt van 70% katoen en 30% acryl. De met zorg gemaakte kleden mag je wassen op 30 graden, met een fijnwasmiddel en zonder bleek en om verkleuring tegen te komen willen onze kleden graag zelf stralen en niet de hele dag in de directe zon liggen.