Witte Handdoeken

Ben je opzoek naar unieke witte handdoeken? Dan ben je bij Pip Studio aan het juiste adres.

Witte handdoeken van Pip Studio

Handdoeken moeten van goede kwaliteit zijn maar het is nog leuker als ze ook nog een vrolijk tintje geven in je badkamer. Ons witte bad textiel is verkrijgbaar in 3 verschillende dessins. Stijl de witte handdoeken met bijpassende witte gastendoekjes & washandjes voor een mooie sfeer.

Stijl je badkamer met mooie details

De witte handdoeken van Pip Studio zijn versierd met mooie details. Wil je een vrolijke sfeer creëren in je badkamer? Bekijk dan de Les Fleurs en Good Evening witte handdoeken. Beide dessins zijn gedecoreerd met mooie bloemen en bloemtakken in speelse kleuren. Opzoek naar een klassieker dessin? De Tile de Pip collectie is een echte aanwinst in elke badkamer. De witte badhanddoeken hebben een tonaal ingeweven tegelmotief met hoog-laag effect. Zowel de voor- als achterkant zijn voorzien van een reliëf in de badstof.

Duurzaam & zacht materiaal

Pip Studio handdoeken zijn gemaakt van 100% hoogwaardig katoen terry. De witte handdoeken voelen hierdoor stevig maar toch ook super zacht aan. De handdoeken zijn ook vocht absorberend en sneldrogend. Onze badstofproducten hebben het label ‘duurzamer. Onze partner badstof, Beddinghouse, is aangesloten bij Better Cotton (BC) en produceert op basis van deze richtlijnen. Dit maakt het shoppen van onze witte handdoeken nog leuker!