Ordering
Ordering

PIP STUDIO

Betalen

  Veilig betalen

  Veilig betalen

  Online winkelen betekent bij Pip Studio veilig betalen. Wij garanderen je namelijk veiligheid en privacy door gebruik te maken van een beveiligde internetverbinding bij je betaling, zodat je zonder twijfel je betaalgegevens kunt invullen.
  Je herkent de beveiligde omgeving aan de https:// voor het website-adres, in plaats van http://. Je kunt dus aan de ’s’ (van ‘secure’) zien dat je in een beveiligde omgeving bent.  

  Betalingsmogelijkheden

  Betalingsmogelijkheden

  Er zijn veel online betaalmogelijkheden bij ons. Voor Nederland & België verschillen ze iets. Vanuit Nederland kun je je aankopen betalen met iDeal, Creditcard (Visa en Mastercard), PayPal, VVV Giftcard, De Cadeaukaart en Giftvoucher. Vanuit België kun je betalen met Creditcard (Visa en Mastercard), Sofort, Bancontact, PayPal, Payconiq by Bancontact en Giftvoucher. Zodra je een aankoop gaat doen, kun je bij het afrekenen kiezen voor de betaalmogelijkheid.

  Pip Studio e-giftcard

  Wat leuk dat je een e-giftcard van ons hebt! Bij de betaalmogelijkheden kan je deze voucher verzilveren. Je hoeft de voucher niet in één keer te verzilveren. Het bedrag wat je nog niet hebt besteed blijft op de voucher bewaard. Retourneer je een product dat je met de e-giftcard hebt betaald? Dan wordt het bedrag weer teruggezet op de e-giftcard voor je volgende aankopen.

  VVV Cadeaukaart

  Wij accepteren ook de VVV Cadeaukaart. Sinds juni 2020 is er een maximum aan de hoogte van het te besteden bedrag ingesteld. Deze kan gebruikt worden voor betalingen tot €50,-. Daarboven wordt een order door VVV geannuleerd. Ook als het resterende bedrag wordt bijbetaald.

  Lees hier meer informatie over het besteden van de VVV Cadeaukaart.

  WoonCadeau & One4all

  Hoe gebruik ik de WoonCadeau / One4all cadeaukaart als betaalmiddel op de website?

  Kies bij ‘betalen’ de VISA betalingsoptie. Deze is te herkennen aan het Mastercard logo. Vul je WoonCadeau / One4all kaartnummer, CCV code en vervaldatum in.

  Deze kaartgegevens vind je onder de kraslaag achter op je WoonCadeau / One4all cadeaukaart. Let op: je kunt met het tegoed op je WoonCadeau / One4all Cadeaukaart per online transactie tot een bedrag van maximaal €50,- een aankoop doen.

  Sterkado voucher

  Bij Pip Studio kan je ook betalen met de Sterkado voucher. Deze voucher dien je in één keer te verzilveren, je dient dus de totale waarde van de voucher te gebruiken.

  Kortingscodes

  Via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de actuele acties en eventueel te gebruiken kortingscodes. Via je account kan je hiervoor inschrijven of klik hier.

  Met een kortingscode is het mogelijk om korting te krijgen op je aankopen. De kortingscode kan je verzilveren in je winkelmandje.