Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag bezorgd
Ordering
Ordering

PIP STUDIO

Betalen

  Veilig betalen

  Veilig betalen

  Online winkelen betekent bij Pip Studio veilig betalen. Wij garanderen je namelijk veiligheid en privacy door gebruik te maken van een beveiligde internetverbinding bij je betaling, zodat je zonder twijfel je betaalgegevens kunt invullen.
  Je herkent de beveiligde omgeving aan de https:// voor het website-adres, in plaats van http://. Je kunt dus aan de ’s’ (van ‘secure’) zien dat je in een beveiligde omgeving bent.  

  Betalingsmogelijkheden

  Betalingsmogelijkheden

  De online betaalmogelijkheden van Pip Studio verschillen per land. Vanuit Nederland kun je je aankopen betalen met iDeal, Creditcard (Visa en Mastercard), PayPal en achteraf betalen met Klarna. Vanuit België kun je betalen met Creditcard (Visa en Mastercard), Sofort, Bancontact, PayPal en achteraf betalen met Klarna. Zodra je een aankoop gaat doen, kun je bij het afrekenen kiezen voor de betaalmogelijkheid. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via support@pipstudio.com of +097-010257373.

  Achteraf betalen met Klarna

  Achteraf betalen met Klarna

  In sommige landen kun je achteraf betalen met Klarna voor je aankoop. Je betaalt dan pas wanneer je je bestelling hebt ontvangen. Wanneer je voor Klarna kiest, krijg je een factuur per e-mail zodra Pip Studio je aankopen naar je opstuurt. Deze factuur dien je binnen 14 dagen te betalen. Wanneer je producten retourneert, dan wordt het bedrag in mindering gebracht op je Klarna factuur.

  Heb je een vraag over jouw Klarna betaling of wil je meer weten over Klarna? Kijk dan op www.klarna.com of bel +31 (0)20 8082852 (maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00, lokaal tarief).

  Informatie over het gebruik van MyKlarna

  Maak gebruik van alle functies van MyKlarna door in te loggen op klarna.nl met het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je bestelling met Klarna óf door de Klarna app te downloaden.

  Smooth log in:

  Je kunt makkelijk inloggen met Touch ID, e-mail of pincode.

  Makkelijk je factuur betalen met 1 klik: Je betaalt je Klarna factuur nu nog makkelijker met 1 klik. Je hoeft geen gegevens meer in te vullen, die onthoudt Klarna voor jou. Je geeft Klarna alleen met 1 klik opdracht om je factuur te betalen.

  Mis geen betaling

  Zet je 'notificaties' aan en ontvang twee dagen voor de uiterste betaaldatum van je factuur een herinnering. Bovendien agendeer je gemakkelijk met 1 klik de betaling in je agenda. Dat is smoooth.

  Meld een retour

  Niet happy met je bestelling? Retourneer je bestelling eenvoudig via de Klarna app. Klarna pauzeert dan tijdelijk je factuur en past de factuur aan wanneer je retour verwerkt is.

  Verschuif de uiterste betaaldatum van je factuur

  Meer tijd nodig, bijvoorbeeld omdat een deel van je bestelling is vertraagd? Met 1 klik kun je zelf de uiterste betaaldatum met 10 dagen verschuiven.

  Heb je een factuur van meer dan € 50,- open staan en wil je liever later betalen? Klarna biedt de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de uiterste betaaldatum met 30 dagen te verschuiven.

  VVV Cadeaukaart

  Bij Pip Studio kan je ook betalen met de VVV Cadeaukaart. Sinds juni 2020 is er een maximum aan de hoogte van het te besteden bedrag ingesteld. Het tegoed van de VVV Cadeaukaart kan je besteden aan een aankoop met een bedrag tot €50. Gebruik je je VVV Cadeaukaart voor een order hoger dan €50, dan zal deze namelijk worden geannuleerd. Ook als het resterende bedrag wordt bijbetaald.

  Lees hier meer informatie over het besteden van de VVV Cadeaukaart.