kimono-red-summer-Nisha-loungewear

Kimono styling tips

Hoe style je een kimono?

De kimono is een tijdloos fashion item en blijft een populaire modekeuze. Het is een item dat elke look transformeert tot heel iets nieuws. Je kan het het hele jaar door dragen én het is op veel verschillende manieren te dragen. Op welke manier style jij jouw (nieuwe) kimono?

Combineer een kimono met effen kledingstukken

Lang, kort, blauw, roze, groen of bloemen. Kimono’s bestaan in alle kleuren en vormen en zijn daarom perfecte statement pieces om te combineren met effen kledingstukken. Een jeans en een witte top passen bijvoorbeeld heel goed bij een gekleurde kimono

Mix & match

Een avondje uit

Een kimono kan een zwierige look geven aan je outfit voor een avondje uit. Draag het over een jurk, een elegante jumpsuit of met een mooie broek en top. Wil je meer een getailleerde look? Draag een lange kimono als jurk. Bij een korter model kan je het dragen als top. Bind je kimono vast in de taille met het bijpassende riempje.

Zomer

Combineer je kimono in de zomer met een kort broekje, een effen top en een paar sandalen of laarzen. Zo creëer je een bohemian look die je naar het strand of een festival kunt dragen. Daarnaast is de kimono ook perfect tijdens je vakantie voor over je badpak of bikini. Voeg een hoed en strandtas toe en je bent klaar voor een stijlvolle stranddag.  

 

Winter

Het dragen van een kimono in de winter zorgt voor extra warmte en comfort. Draag stijlvolle laagjes door de kimono te combineren met een dikke trui of thermoshirt. Daarnaast is het heerlijk voor een gezellig en ontspannen avondje thuis. Combineer de kimono met een loungebroek of comfortabele legging en relax.

 

kimono-blue-green-summer-loungewear-tutti-i-fiori-la-dolce-vita
kimono-blue-green-summer-loungewear-tutti-i-fiori-la-dolce-vita

Mix & match patronen en texturen

De kimono’s van Pip Studio zijn heel goed om mee te mix & matchen. In de kimono’s vind je vaak een print terug in de mouw die ook verwerkt zijn in de t-shirts en broeken van Pip Studio. Hierdoor heb je een mooi geheel en blijft je kimono nog steeds de keypiece van je outfit.

 

kimono-green-summer-loungewear-fiesta-de-flamencos
kimono-green-summer-loungewear