homewear

Op naar de zon

Deze look past bij jouw bestemming

De lente is in volle gang dus de loper is uitgerold voor een lang en warm seizoen vol avonturen. Goed inpakken is het halve werk, dus we tippen alvast de must-haves per vakantie.

 

Van een chique beach club tot aan outdoor activiteiten: we got you covered. Lees mee en laat de voorpret beginnen.

tote-bag
tote-bag

Inpakken geblazen

Bloemen en vrolijke, zomerse kleuren: onze praktische reistassen geven tijdens het inpakken al een vakantiegevoel. Mee­nemen dus, waar je ook naartoe gaat. Koffer of weekendtas geregeld? Dan is het tijd om het weerbericht te checken.

Strandvakantie

Een strandvakantie betekent zon. Alhoewel de bikini of badpak natuurlijk met stip op nr. 1 staat, mogen een zachte handdoek en luchtige beachwear ook niet in je tas ontbreken. Extra fijn: onze strandkleding is ook geschikt voor in een strandtent of restaurant. In één streep door van je handdoek naar de cocktails dus!

Strandvakantie essentials

City trip

Heb je een city trip op de planning? Dan is een goed gevulde koffer essentieel. Zeker bij korte vakanties zonder veel bagage, komt het erop aan om slim te pakken. Kies voor fijne basics die je makkelijk combineert en waar je laagjes mee kunt maken. Zo ben je altijd goed voorbereid op verschillende temperaturen en weersomstandigheden.

Dit heb je nodig tijdens je citytrip

sportswear
sportswear

Actieve vakantie

Of je nou een wandeling gaat maken door de bergen, van stad tot stad gaat mountainbiken of heerlijk gaat bijkomen tijdens een yoga retreat; goede sportkleding is een must. En dan het liefst met een vrolijk printje en een comfortabele fit. Vergeet ook niet je accessoires zoals een handdoek, waterfles en yogamatje.

Alles voor een actieve vakantie

#pipstudiomoments

Begint het al te kriebelen? We zijn benieuwd naar je bestemming en outfit. Deel je je look met ons op Instagram? #pipstudiomoments

 

Bon voyage!