tassen_gids_groen_mix

De tassen gids:

tips voor de juiste keuze

Van een chique handtas tot aan een casual shopper: een goede tas kan wonderen doen voor je outfit. Maar niet elke tas is geschikt voor elke gelegenheid. Welke tas kies je voor welk moment? In deze blog helpen we je met de perfecte match.

Een goede handtas

Als er iets is waar je niet zonder kunt, dan is het een goede handtas. Een handtas is de basis van je tassencollectie: het is de tas die je het meest gebruikt. Kies voor een formaat waar al je dagelijkse items in passen.

De schoudertas

Ideaal voor een festival, feestje of een dagje flaneren. Alles wat je nodig hebt, past erin en doordat je tas schuin kunt dragen hoef je je nooit zorgen te maken dat je ‘m kwijtraakt. Ga je een stukje wandelen en wil je alleen je telefoon en sleutels meenemen? Dan is een schoudertas of telefoontasje je ideale keuze.

Kies jouw favoriet

portemonnee_blauw
portemonnee_blauw

Portemonnees

Niets is zo praktisch als een portemonnee. Dit item zorgt ervoor dat al je pasjes bij elkaar blijven, zodat je niks meer verliest. Naast de verschillende groottes vind je bij ons, ook verschillende vormen. Denk dan aan een vierkante portemonnees of een rechthoekige. Voor elke tas dus een passende portemonnee, want de verschillende prints matchen met de tassen en zorgen voor de perfecte combinatie. Kortom, de portemonnee is een item dat echt niet kan ontbreken in je tas.

De weekendtas

Heb je een weekendje weg op de planning staan? Dan begint de voorpret al met het inpakken van je tas. Een weekendtas heeft voldoende ruimte en verschillende compartimenten om goed voorbereid op pad te gaan. Ga jij voor de weekendtas met of zonder wieltjes?

Koffers

Ga je langer op reis? Dan heb je waarschijnlijk meer ruimte nodig en is de trolley perfect. De kleurrijke print zorgt ervoor dat de koffer lekker opvalt en is een echte eyecatcher. Met deze prachtige koffer ga jij helemaal in stijl op reis.

toilettassen_roze_tuttiifiori
toilettassen_roze_tuttiifiori

Toilettassen

De finishing touch van dit rijtje is een compacte toilettas. Zo heb je altijd al je beauty essentials bij de hand voor een snelle opfrisbeurt.

Welke tas is jouw favoriet? Deel het met ons! #pipstudiomoments

Liefs van Pip