Tutti i Fiore

De tassen gids:

tips voor de juiste keuze

Van een chique handtas tot aan een casual shopper: een goede tas kan wonderen doen voor je outfit. Maar niet elke tas is geschikt voor elke gelegenheid. Welke tas kies je voor welk moment? In deze blog helpen we je met de perfecte match.

bag guide
bag guide

Als er iets is waar je niet zonder kunt, dan is het een goede handtas. Een handtas is de basis van je tassencollectie: het is de tas die je het meest gebruikt. Kies voor een formaat waar al je dagelijkse items in passen.

bag guide
bag guide

Alles in één: de shopper

Voor een sportieve sessie, een dagje strand of – de naam zegt het al – om te shoppen: de shopper is altijd handig. De tas heeft een ruim vak en je slingert ‘m zo om je schouder. Tip: voor extra mogelijkheden combineer je de shopper met een crossbodytas.

Kies jouw favoriet

bag guide
bag guide

De crossbodytas: ideaal voor een festival, feestje of een dagje flaneren. Alles wat je nodig hebt past erin en doordat je tas schuin kunt dragen hoef je je nooit zorgen te maken dat je ‘m kwijtraakt. Ga je een stukje wandelen en wil je alleen je telefoon en sleutels meenemen? Dan is een telefoontas of heuptas je ideale keuze.

bag guide
bag guide

Heb je een weekendje weg op de planning staan? Dan begint de voorpret al met het inpakken van je tas. Een weekendtas heeft voldoende ruimte en verschillende compartimenten om goed voorbereid op pad te gaan. Ga jij voor de weekendtas met of zonder wieltjes?

Ga je langer op reis? Dan heb je waarschijnlijk meer ruimte nodig en is de trolley perfect. De kleurrijke print zorgt ervoor dat de koffer lekker opvalt en is een echte eyecatcher. Met deze prachtige koffer ga jij helemaal in stijl op reis.

bag guide
bag guide

De finishing touch van dit rijtje is een compacte toilettas. Zo heb je altijd al je beauty essentials bij de hand voor een snelle opfrisbeurt.

Welke tas is jouw favoriet? Deel het met ons! #pipstudiomoments

Liefs van Pip