kawai-flower

Maak de tuin gezellig

Voor de gezelligste zomeravonden

We gaan weer meer naar buiten. De avonden worden langer en de sfeer zwoeler. Tijd om de tuin gezellig te maken en knusse hoekjes te creëren.

Zomers in stijl tafelen

Yes! De dagen worden langer en warmer. Tijd om buiten te tafelen. Laat je inspireren door de kleuren van de zomer en creëer een stijlvolle setting met prachtig servies. Pak uit met mooie prints en felle kleuren. Maak je tafel extra zomer-proof met een gezellig tafelkleed en een vaas met bloemen. Je waant je direct in een tropisch paradijs. Nog een paar mooie waterglazen en je bent klaar voor een avond buitentafelen.

blushing-birds
waterkan

Een comfortabele plek

Creëer een lekker plekje waar jij met de voetjes omhoog een ijskoud drankje drinkt, een goed boek leest en lekker de hele dag kan luieren. Geef een paar kussens en plaids dit seizoen een andere functie door er een paar buiten te leggen op het tuinmeubilair. Ook ideaal voor ’s avonds wanneer je nog geniet van de avondzon en de zwoele zomerlucht.

Creëer je eigen sfeer

accessoires om het eigen te maken
candle
lantaarn

Sfeervolle verlichting

De zon is bijna onder, maar je zit veel te lekker in de tuin. Maak het gezellig met mooie verlichting om tot ‘s avonds laat te genieten van de warme zomeravonden. Plaats op meerdere plekken verlichting en speel hierin ook met hoogtes. De ultieme sfeermaker? Een lantaarn. Plaats er een (led)kaars in en geniet van je magische plek.

Planten en bloemen maken gelukkig

Kleurrijke bloemen en gezonde planten geven zowel je tuin als jou een natuurlijke boost.

Ze brengen een hoop sfeer en stijl met zich mee. Kies voor inheemse planten en bloemen. Deze hebben minder verzorging nodig om ze te laten stralen én je vergroot ook nog eens de biodiversiteit. Daardoor zit jij nog lekkerder in die knusse hoekjes in je tuin. Wil je op een andere manier meer groen in huis halen?

Lees dan onze blog ‘Haal de natuur in huis’.

schaal
schaal

Decoreer de muren

Vergeet niet om je kale schutting of muur ook te decoreren. Vrolijk deze kale muren op met verlichting of hangplanten. Of hang een paar eye-catchers aan de muur zoals decoratieschalen en buiten schilderijen. Zo komt jouw tuin tot een prachtig geheel!