paastafel-stylen

Style de paastafel met..

Inspiratie voor de feestelijke en gezellige paastafel.

Creëer de mooiste paastafel met behulp van Lisanne en Ellen. Ga je voor de vrolijke en kleurrijke paastafel? Of ga je voor het paasfeestje met pasteltinten? Laat je inspireren.

Pip kijkt binnen bij @lisannevandeklift

Lisanne is dol op kleur en mix & match. Op haar kleurrijke paastafel schittert er een combinatie van La Majorelle geel en Royal Stripes roze. Voor een extra gezellige paassfeer heeft ze gekozen voor een grote gele vaas met bloemen als eyecatcher. Om haar gasten een extra welkom te geven heeft ze naamkaartjes in konijnhouders toegevoegd. Last but not least is de paastafel versierd met kleine paaseitjes.

Beeldmateriaal & styling @lisannevandeklift

paastafel-stylen
paastafel

Shop de favorieten van Lisanne

Pip kijkt binnen bij @ellenvoppen

Ellen heeft haar paastafel gestyled in zachte kleuren. Als basis heeft ze wit genomen en dit gecombineerd met het roze gekleurde servies La Majorelle. Voor een speels effect heeft ze gekozen voor vazen in verschillende hoogtes met een paastak. Om samenhang te creëren komen de kleuren uit het servies terug in de vazen en de paasdecoratie in de paastak. De final touch voor een extra feestelijke paastafel? De schalen vullen met heel veel lekkers zoals paasbrood.

Beeldmateriaal & styling @ellenvoppen

paastafel-stylen
paastafel

Shop de paastafel van Ellen