duurzaamheid-full-width
duurzaamheid-full-width

Duurzaamheid

BIJ PIP STUDIO

Care Guide slapen

Zorg ervoor dat je regelmatig wat tijd besteedt aan het onderhouden van je favoriete items. Of het nu gaat om meubels, badkameraccessoires of textiel, een beetje onderhoud kan een wereld van verschil maken. En vergeet niet, kleine schoonmaakbeurtjes nu, kunnen grote besparingen betekenen op lange termijn. Dus laat die glimlach op je gezicht niet verdwijnen wanneer je naar je geliefde spullen kijkt, want met de juiste zorg blijven ze stralen!

DEKBEDOVERTREKKEN

Onze dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoge kwaliteit percale katoen. Door de weefdichtheid van 200TC blijft de stof lang mooi. Je kunt onze dekbedovertrekken tot 60 graden wassen en ze kunnen zelfs gewoon de droogtrommel in. De dekbedovertrekken zijn ook eenvoudig te strijken. Kies bij een dekbedovertrek met een print of kleur een wasmiddel zonder bleek om vervaging van de kleuren voorkomen. Zo behoud je het langste de prachtige prints en felle kleuren!

 KUSSENSLOPEN

Onze kussenslopen zijn gemaakt van hoge kwaliteit percale katoen. Door de weefdichtheid van 200TC blijft de stof lang mooi. Je kunt onze kussenslopen tot 60 graden wassen en ze kunnen zelfs gewoon de droogtrommel in. De kussenslopen zijn ook eenvoudig te strijken. Kies bij een kussensloop met een print of kleur een wasmiddel zonder bleek om vervaging van de kleuren voorkomen. Zo behoud je het langste de prachtige prints en felle kleuren!

 HOESLAKENS

Onze hoeslakens zijn gemaakt van hoge kwaliteit percale katoen. Door de weefdichtheid van 200TC blijft de stof lang mooi. Je kunt onze hoeslakens tot 60 graden wassen en ze kunnen zelfs gewoon de droogtrommel in. De hoeslakens zijn ook eenvoudig te strijken.

 KUSSENS (sierkussens & rolkussens)

De buitenkant van onze sierkussens is gemaakt van 100% percale katoen. De binnenkant van de kussens is gemaakt van 100% polyester. Door de weefdichtheid van 200TC blijft de stof lang mooi. De kussens zijn te wassen tot 60 graden en zijn geschikt voor de droogtrommel. De kussens zijn ook eenvoudig te strijken. Zo kun je voor een langere tijd genieten van de prachtige kleurencombinaties op je bank of bed!

PLAIDS & QUILTS

De buitenkant van onze plaids en quilts is gemaakt van 100% percale katoen. De vulling van de plaids en quilts is gemaakt van 100% polyester. Door de weefdichtheid van 200TC blijft de stof lang mooi. De plaids en quilts zijn te wassen tot 40 graden. Ze zijn niet geschikt voor de droogtrommel en niet geschikt om te strijken. Maak ze weer lekker snel fris voor gebruik!