duurzaamheid-full-width
duurzaamheid-full-width

Duurzaamheid

BIJ PIP STUDIO

Care Guide wonen

Zorg ervoor dat je regelmatig wat tijd besteedt aan het onderhouden van je favoriete items. Of het nu gaat om meubels, badkameraccessoires of textiel, een beetje onderhoud kan een wereld van verschil maken. En vergeet niet, kleine schoonmaakbeurtjes nu, kunnen grote besparingen betekenen op lange termijn. Dus laat die glimlach op je gezicht niet verdwijnen wanneer je naar je geliefde spullen kijkt, want met de juiste zorg blijven ze stralen!

VLOERKLEDEN

Onze vloerkleden zijn gemaakt van 70% katoen en 30% acryl. Je kunt de vloerkleden wassen op 30 graden, maar gebruik geen bleekmiddel om de kleuren mooi te houden. Het vloerkleed is geschikt voor gebruik in huis. Intensief gebruik in winkels en/of kantoren raden we niet aan. Door de natuurlijke samenstelling van katoen kan het vloerkleed gevoelig zijn voor verkleuring bij direct zonlicht. Denk er dus aan dat je ze een mooi plekje geeft waar de zon niet te veel schijnt.

 BEHANG

Ons behang is gedrukt op smartpaper, erg handig. Het is niet afwasbaar, maar met een licht vochtige doek kun je het behang helemaal schoon maken. Het behang is niet geschikt voor vochtige ruimtes.

 VAZEN

De vazen van Pip Studio zijn gemaakt van metaal. De vazen kunnen worden gereinigd met een droge of vochtige doek. Wanneer er water in de vazen zit, verschoon dit dan iedere week om oxidatie tegen te gaan. Bovendien kun je bescherming gebruiken onder de metalen vazen als je water gebruikt. De reden hiervoor is om meubels te beschermen tegen vocht door temperatuurverschillen.

 KUNSTBLOEMEN

Onze kunstbloemen van Pip Studio zijn handgemaakt van kunstzijde en hebben buigbare stengels. Stel je kunstbloemen niet bloot aan direct zonlicht en extreme weersomstandigheden. Om stof en verbleking te minimaliseren, kun je ze het beste onder een vorm van schaduw zetten, zoals een luifel. Vermijd sprays of beschermmiddelen op de kunstbloemen. Om de kunstbloemen schoon te maken, kun je een microvezeldoek gebruiken. Dit is de beste manier om die prachtige zijden bloemen zo lang mogelijk mooi te houden.

 SIERKUSSENS

De buitenkant van onze sierkussens is gemaakt van 100% percale katoen. De binnenkant van de kussens is gemaakt van 100% polyester. Door de weefdichtheid van 200TC blijft de stof lang mooi. De kussens zijn te wassen tot 60 graden en zijn geschikt voor de droogtrommel. De kussens zijn ook eenvoudig te strijken. Zo kun je voor een langere tijd genieten van de prachtige kleurencombinaties op je bank of bed!

 KAARSENHOUDERS

Onze prachtige kaarsenhouders zijn gemaakt van aluminium. Een handwasje, geen schurende middelen en je behoudt de topkwaliteit.

 POEFEN EN STOELEN

Voor onze poefen en stoelen gebruiken we 100% polyester stof. De binnenkant is matte velvet, lekker zacht! Kleine vlekken? Gewoon even deppen met een absorberende doek en voor grote vlekken kun je een mild schoonmaakmiddel in combinatie met een microvezeldoek gebruiken.

 DECORATIE SCHALEN

De binnenkant van de decoratie schalen van Pip Studio is gemaakt van metaal. De buitenkant bevat een geëmailleerde top coat. De decoratieschalen zijn niet magnetron- en vaatwasser bestendig. Het product kan worden gereinigd met een droge of vochtige doek. Onze metalen decoratieschalen worden met de hand gemaakt dus ga er voorzichtig mee om.