Roze broeken

Maak een fashion statement met de roze broeken van Pip Studio. Je kan ze op eindeloos veel manieren combineren en ze geven een sprankel aan iedere dag.

Super zachte broeken van Pip Studio

Lange broeken, sport leggings, korte broeken, wijde broeken… Bij Pip Studio vind je een uitgebreid assortiment van roze broeken in verschillende stijlen en prints. Ga voor een trendy dessin in mooie roze tonen. Het zachte materiaal maken de broeken onweerstaanbaar en heerlijk om thuis te dragen. Met wat voor roze broek ga jij je garderobe upgraden?

Een roze broek geschikt voor iedere gelegenheid?

Naast de veel verschillende stijlen, hebben we ook verschillende soorten prints en tinten roze. Fan van bloemen prints? De roze lange broek geprint met Kawai Flower bestaat uit sierlijke takjes waaraan fantasierijke boterbloemen, klaprozen, anemonen en dotterbloemen groeien. Of ga voor Isola, een verfijnde print van meerkleurige takjes, kleine bloemen en varens. Opzoek naar wat simpelers? De roze lange broek Tegola: een variatie van cirkels met een speels kleurverschil.

Stijl tips van Pip

Al onze roze broeken hebben bijpassende items zoals een leuk shirtje of een mooie kimono. Mix bijvoorbeeld een roze broek en bijpassende kimono met een ander roze shirt voor een speels effect. De roze broeken van Pip Studio kan je ook buiten de deur aan. Stijl met een paar toffe sneakers, een denim jasje en een witte blouse voor een simpele maar stijlvolle outfit. Maak het af met een leuke crossbody of voeg een haarband toe en ga super stylish de deur uit.