Dekbedovertrek groen

Ben je opzoek naar een kwaliteitsvol en uniek dekbedovertrek groen die jouw slaapkamer net iets specialer en rustgevender maakt? Bij Pip Studio vind je onze prachtige groene dekbedovertrekken die jou in een handomdraai een oase van rust bezorgen.

Lees meer

Een groene oase van rust

Ben je opzoek naar een kwaliteitsvol en uniek dekbedovertrek groen die jouw slaapkamer net iets specialer en rustgevender maakt? Bij Pip Studio vind je onze prachtige groene dekbedovertrekken die jou in een handomdraai een oase van rust bezorgen. Naast de prachtige kleuren heeft ook elk groen dekbedovertrek een uniek patroon die jouw slaapkamer in no time een extra touch aan kleur geeft.

Rustige nachten met onze groene dekbedovertrekken

Een fijne nachtrust gaat natuurlijk gepaard met een heerlijk dekbedovertrek groen in de rustgevende kleur groen. Is het nu donkergroen, olijfgroen of mintgroen, ieder groen laat ons denken aan de natuur, bossen en rust. Een groen Pip Studio dekbedovertrek creëert een rustige uitstralingen die elke slaper nodig heeft in de slaapkamer. Naast onze rustgevende groene kleuren kan je ook kiezen uit dekbedovertrekken in de kleuren rood, blauw, geel en meer. Maak je slaapkamer nog meer ontspannend door je groene dekbedovertrek te combineren met een bijpassend groen sierkussen of groene plaid.

Dekbedovertrekken gemaakt uit kwaliteitsvol materiaal

Naast de unieke prints en kleuren zijn onze dekbedovertrekken groen heerlijk zacht dankzij het 100% percale katoen. Percale katoen heeft een draaddichtheid van 200 wat wil zeggen dat ze fijn en glad aanvoelen en bijdragen aan een goede nachtrust. Hoe hoger de draaddichtheid, hoe zachter de katoenenstof aanvoelt! Daarnaast is ons beddengoed ook verkrijgbaar in verschillende maten. Zo vind jij de perfecte maat voor jouw dekbed. De juiste maat voor jouw groen dekbed zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling maar ook voor een comfortabelere nachtrust!

 

  • Dekbedovertrek 140x220 cm
  • Dekbedovertrek 200x220 cm
  • Dekbedovertrek 240x220 cm
  • Dekbedovertrek 260x220 cm