Wit Dekbedovertrek

De slaapkamer: een plek om alles los te laten en compleet tot rust te komen na een lange dag. Het is belangrijk om een fijne atmosfeer te creëren zodat je goed kan uitrusten.

Lees meer

Creëer een rustgevend gevoel in je slaapkamer met witte dekbedovertrekken

Wit is een rustige kleur die daar zeker een handje bij kan helpen. Met witte dekbedovertrekken creëer je snel al dit gevoel. Bij Pip Studio vind je een wit dekbedovertrek met stijlvolle dessins om onder weg te dromen.

Verschillende prints voor ieders smaak

Bij Pip Studio vind je verschillende witte dekbedovertrekken met vrolijke dessins. Fan van bloemen? Neem dan een kijkje bij het Kawai Flower of Tokyo Bouquet wit dekbedovertrek. Beide dekbedovertrekken zijn rijk versierd met bloemen en bloemtakjes. Opzoek naar een rustgeven botanisch sfeertje? Dan past ons witte dekbedovertrek Festa di Lividonia of Japonica perfect bij jou. Deze collecties bestaan uit tropische planten en bomen met hier en daar vrolijke dieren. 

Zijdezacht materiaal om onder weg te dromen

Het is natuurlijk ook erg belangrijk dat je witte dekbedovertrekken fijn aanvoelen tijdens je nachtrust. De witte dekbedovertrekken van Pip Studio zijn gemaakt van 100% Percale katoen. Een zacht materiaal om onder weg te dromen. De nieuwste collecties (vanaf voorjaar/zomer 2022) van ons bed textiel hebben het label ‘duurzamer’. Onze partner voor bed textiel Beddinghouse, is aangesloten bij Better Cotton (BC) en produceert op basis van deze richtlijnen. Door deze katoenproducten te kiezen, steun je onze investering in de missie van Better Cotton. Beter kan het niet toch?

Mix & match met leuke bed accessoires van Pip Studio

Naast leuke witte dekbedovertrekken zijn er genoeg bed accessoires om je slaapkamer helemaal af te maken. Ga bijvoorbeeld voor een bijpassend rolkussen & plaid om een luxe gevoel te creëren. Maak de slaapkamer af met leuke kaarshouders of een vrolijk boeket. Zo’n fijne kamer in je huis, kan jij al niet wachten op onder de lakens te kruipen?