Groene plaids

Wil je een frisse en ontspannen sfeer creëren in je woning? Zorg dan dat je één van de prachtige groene plaids van Pip Studio in huis haalt. Succes gegarandeerd!

Een rustig interieur met groene plaids

Wil je een frisse en ontspannen sfeer creëren in je woning? Zorg dan dat je één van de prachtige groene plaids van Pip Studio in huis haalt. Succes gegarandeerd! Dankzij de groene kleur denken we onmiddellijk aan het groen van de natuur. Dit gevoel kan je combineren met de gezelligheid van een mooi fleece deken op de bank.

Een tint groen voor ieder interieur

De lente is in aantocht, dit is een reden om een mooi groen plaid aan te schaffen in je interieur. De zachte groene plaids zullen je laten wegdromen over een mooie zomer waardoor je een ontzettend rustgevend gevoel zal ontwikkelen bij het binnenwandelen van de kamer. Dankzij de verschillende tinten groen en patronen kies je zelf welk plaid het beste in je interieur past!

Een duurzame investering

De groene plaids en quilts van Pip Studio zullen je in elk seizoen kwalitatief verwennen. Je kan steeds kiezen uit een kwalitatief en hoogwaardig aanbod aan quilts en plaids van katoen of polyester. Welke groentint of welk patroon je ook zal kiezen, de heerlijke zachtheid van de plaid blijft behouden zolang je het materiaal behandeld volgens onze praktische wasvoorschriften. Deze staan vermeld bij het product.

Plaids en quilts in je gewenst formaat

Heb je graag kleine groene plaids op de bank of ga je liever voor een grote donkergroen getinte quilt in de slaapkamer? We hebben voor elk wat wils! Vergeet geen kijkje te nemen biji onze andere slaapaccessoires. En creëer in combinatie met onze groene kussens en hoeslakens een frisse mood in huis!