Continue
Happy products for happy people!

NIEUW: Heritage

NIEUW: Heritage

artikelen 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

Nieuw porselein: de Pip Studio Heritage collectie

Ontdek Pip Studio’s nieuwe Heritage collectie. De collectie neemt je mee op een trip met unieke dessins, prints en inspiratie welke door de jaren heen zijn ontstaan. De Heritage collectie is daarnaast een eerbetoon aan de ouders van Pip en aan de kleurrijke verhalen over hun levens.

Geniet extra lang van je servies

De Heritage collectie heeft een iets andere verzorging nodig dan je gewend bent van onze andere collecties. Dit servies is namelijk, in tegenstellling tot onze andere collecties, een gematteerd servies. Hierdoor is het materiaal gevoeliger en kunnen er eerder krassen of afdrukken ontstaan. Om dit te voorkomen raden we aan het servies voor gebruik te wassen met een zacht afwasmiddel en alleen met de hand en een zachte spons af te wassen. We adviseren 18/10 bestek met een legering van roestvrijstaal met hoger concentraat te gebruiken voor de minste kans op krassen.

Mix & match kleuren, dessins en vormen

Geen enkel dessin in de Heritage collectie is identiek aan elkaar. Dat zorgt voor een prachtig resultaat wanneer je de verschillende items van het Heritage porselein met elkaar combineert. Mix roze kopjes met lichtblauwe borden en natuurgroene kommen met blauwe borden. Ontdek de kracht van verschillende kleuren en prints en mix & match je eettafel.

Borden als muurdecoratie

Door de historische verhalen die terugkomen in deze collectie zijn de items echte designer stukken. Elk porseleinen item vertelt een verhaal, dat maakt de borden ook geschikt als wanddecoratie. Combineer kleine en grote borden in verschillende kleuren en maak van je muur een ware blikvanger!

Met welk Pip Studio servies kun je Heritage combineren?

Door de unieke prints en dessins zijn de Heritage items goed te combineren met overige servies collecties van Pip Studio. Combineer de Royal White collectie met de blauwe borden van Heritage voor een chique diner. Of match de Majorelle collectie met de roze kopjes van Heritage voor een vrolijke ontbijttafel.