Geel behang

Toe aan een nieuwe sfeer in huis? Dat kan snel en gemakkelijk door een leuk geel behang op te hangen. Benieuwd naar de verschillende prints? Lees meer

Lees meer

Breng het zonnetje in huis met geel behang

Een vrolijk behang kan veel toevoegen aan je woning. Met een kleurrijk geel behang breng je de zonnestralen naar binnen. Geel wordt vaak geassocieerd met vreugde, geluk en energie wat een positief gevoel kan stimuleren, hoe fijn?! Bij Pip Studio vind je veel geel behang in verschillende soorten stijlen en prints om je huis op te fleuren.

 

Opzoek naar een fleurig behang?

Het gele behang van Pip Studio is verkrijgbaar in verschillende prints. Zoek je een fleurig behang? Bekijk dan de Tokyo Blossom of La Majorelle collectie, beide prints zijn verrijkt met vrolijke bloemen en bloemtakjes op een warm gele achtergrond. Zoek je iets wat moderners? Dan kan de Blurred Lines of Raindrops collectie wat voor jou zijn. Welke kies jij?

 

Stijl je huis met andere gele woonaccessoires

Naast uniek geel behang, verkopen we ook andere leuke woonaccessoires in deze zomerse kleur. Bijvoorbeeld een mooi vloerkleed of een vaas, gevuld met een rijk kunstbloemen boeket. Of combineer je behang met een leuke poef of stoel van Pip Studio. Neem ook een kijkje bij onze porselein collecties voor een rijk gevulde servieskast.

 

Makkelijk behangen doe je zo

Je hebt je favoriete behang in huis, maar hoe hang je dit nou op? Behangen voor beginners met vliesbehang is heel eenvoudig. Het grote voordeel van vliesbehang is dat je niet meer de rollen hoeft te besmeren met lijm maar enkel de muur. We hebben speciaal voor jou een handig stappenplan gemaakt zodat jij gemakkelijk zelf kan gaan behangen, net zoals een professional!