Groen behang

Opzoek naar een manier om je huis een groene en unieke uitstraling te geven? Of het nu olijfgroen, donkergroen of groen is met een touch van goud, bij Pip Studio vind je een aanbod aan uniek en kwaliteitsvol behang in verschillende tinten groen.

Groen behang: een must in je kamer!

Met het groene behang van Pip Studio breng je een heldere en natuurlijke sfeer in huis. Groen is ook de kleur van concentratie en rust waardoor ons groen behang heerlijk te gebruiken is in de slaapkamer, werkkamer of badkamer. Een veelzijdige kleur die jouw kamers direct opfleuren!

 

Een vrolijke of neutrale look?

Ben je opzoek naar een vrolijke print? Neem dan zeker een kijkje naar ons Floris Vliesbehang, Chinese Garden Vliesbehang en La Majorelle Vliesbehang. Toch eerder fan van een neutrale look? Dan zijn Casa di Fiori Vliesbehang, Chinese Porcelain Vinylbehang en Origami Tree Vliesbehang misschien wel iets voor jou! Combineer het groene behang met leuke woonartikelen om de look helemaal compleet te maken.

 

Makkelijk behang plaatsen

Behangen was nog nooit zo gemakkelijk! Het groene behang van Pip Studio is gedrukt op smartpapier wat heel makkelijk te gebruiken is. Dankzij het smartpapier hoef je enkel lijm op de muur te smeren waardoor je het groen behang droog en gemakkelijk kan snijden. Ook is het behang na enkele jaren nog steeds heel makkelijk af de muur te halen. Om behangen nog gemakkelijker te maken hebben wij een blog geschreven met een behang stappenplan.