Groene vloerkleden

Opzoek naar groene vloerkleden? We verkopen verschillende soorten maten en prints om je interieur compleet te maken.

Maak je interieur compleet met een groen vloerkleed van Pip Studio

Mis je nog wat extra sfeer in huis? Dit kan je goed creëren met een mooi vloerkleed van Pip Studio. Een vloerkleed is een echte blikvanger in huis en straalt een bepaalde sfeer uit. Of je nou een klein of groot vloerkleed zoekt, bij Pip Studio zijn de groene vloerkleden verkrijgbaar in verschillende maten. Perfect voor onder de salontafel of de bank. We hebben mooie tapijten die aan al jouw wensen zullen voldoen!

 

 

Laat je inspireren door prachtige dessins

Onze unieke vloerkleden met vintage gevoel zijn verkrijgbaar in verschillende prints. Ga voor vrolijke bloemen met Fleur Grandeur of kies voor elegantie met Majorelle, Moon Delight of Pip Chique. Al onze vloerkleden zijn gemaakt van hoge kwaliteit, namelijk 70% katoen en 30% acryl. De vloerkleden zijn stuk voor stuk geïnspireerd door antieke en traditionele vloerkleden en we hebben onze eigen eigentijdse en frisse draai eraan gegeven. Welk vloerkleed kies jij?

 

 

Groen: de kleur van de natuur en een fris gevoel

De kleur van je vloerkleed is ook erg belangrijk. Als je voor een fris gevoel wilt gaan in huis is groen een goede optie om dit gevoel te creëren. Naast dat groen een frisse kleur is, heeft het bij veel mensen een associatie met natuur wat een rustig en harmonieus gevoel kan geven. De groene vloerkleden van Pip Studio geven dus een gevoel van rust, maar ogen ook vrolijk door de unieke dessins. Maak het af met een bijpassende poef, bekijk ons assortiment hier.

Tip van Pip: bekijk ook onze unieke vloerkleed lopers in bijpassende dessins en groene kleuren.