Roze vloerkleden

Bij Pip Studio vind je een ruim assortiment van roze vloerkleden met een vintage uitstraling. Nog opzoek naar een eyecatcher voor in huis? Dan is een roze vloerkleed de perfecte oplossing.

Vintage roze vloerkleden met unieke dessins

Een roze vloerkleed kan je kamer naar keus een sfeervolle uitstraling geven en alles mooi laten samen komen. Het is dus een mooie blikvanger die lang mooi blijft. De vloerkleden zijn gemaakt van 70% katoen en 30% acryl.

Levendige kleuren en schitterende details

Een mooi vloerkleed kan net dat beetje extra sprankel toevoegen aan je interieur. De unieke dessins van de Pip Studio roze vloerkleden vertellen een mooi verhaal door de levendige kleuren en details. Van fantasierijke bloemen, tafereeltjes, gelaagde motieven en versierde randen. Dat klinkt toch als een sprookje? Zo is er voor iedereen een vloerkleed wat bij je interieur past. Als je opzoek bent naar een vloerkleed verrijkt met bloemen, dan zal het Fleur Grandeur vloerkleed jouw wensen voldoen. Opzoek naar een klassiekere print? Bekijk dan het roze Moon Delight of Pip Chique vloerkleed.

Diverse maten en roze vloerkleed lopers

De roze vloerkleden van Pip Studio zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende dessins maar ook in verschillende maten, zo past het kleed perfect in je inrichting. De roze vloerkleden zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten zoals 120 x 185 cm of 200 x 300 cm. Naast roze rechthoekige vloerkleden verkopen wij ook stijlvolle vloerkleed lopers. De roze vloerkleed loper Majorelle zal bijvoorbeeld je gang een stijlvolle look geven door de roze tinten en vintage sfeer.