Zeeppompjes

Zeeppompjes zijn badkameraccessoires die niet mogen ontbreken in je badkamer. De zeeppompjes zijn niet alleen handig, maar door onze unieke dessins zien ze er ook sierlijk uit.

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Zeep is een product dat je bijna altijd terugvindt in de badkamer, maak van dit praktische product een kans om je badkamer op te fleuren. Het is toch veel leuker om de zeep in een pompje te doen en te stylen naast al je andere badkamer producten? Maak jij je badkamer compleet met de unieke dessins van Pip?

Match de zeeppompjes met een drinkbekers

De drinkbekers van pip zorgen samen met de bijpassende zeeppompjes voor een totaal plaatje op de wastafel. Een drinkbeker kan je voor super veel dingen gebruiken, denk aan tandenborstels, make up kwasten en nog veel meer badkamerartikelen.

De perfecte badkamer set

Bij Pip Studio verkopen we de badkameraccessoires niet alleen los maar ook als sets. Binnen de Kyoto Festival collectie vind je drinkbekers, zeeppompjes en badkamerschalen die we ook verkopen worden als setjes. De Kyoto Festival collectie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ga jij niet voor een complete set? Dan kan je bij ons ook alle producten los verkrijgen.

Badkamer compleet

Je wastafel is een prominent onderdeel van je badkamer, door deze aan te kleden met badkameraccessoires creëer je een compleet plaatje in de badkamer. Bij Pip Studio vind je niet alleen zeeppompjes voor in de badkamer, maar ook kleurrijke handdoeken en washandjes voor in de kasten. Badjassen die je lekker warm houden en toilettassen om je spullen leuk in op te bergen. Al deze artikelen maken samen de badkamer compleet.

Neem een momentje voor jezelf en ontdek je badkamer opnieuw, welke items ontbreken om die echte fijne sfeer te creëren?