Roze handdoeken

Wil je wat meer kleur in je badkamer? Bij Pip Studio vind je prachtige roze handdoeken. De handdoeken combineer je eenvoudig met jouw andere badkamer accessoires. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw handdoeken mix&match.

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Wordt helemaal zen met de roze handdoeken van Pip Studio

Leuke handdoeken zijn onmisbaar in de badkamer. Door roze handdoeken met vrolijke prints toe te voegen creëer je een vrolijke sfeer in de badkamer. Bij Pip Studio houden we van een zacht gevoel vanbinnen, maar ook van buiten. Voor dit gevoel zijn heerlijke zachte badhanddoeken een echte must-have. Door het hoogwaardige materiaal voelen de badhanddoeken niet alleen heel zacht maar ook stevig aan. Hoe fijn is dat!

Mix & match met verschillende dessins

De roze Les Fleurs handdoeken zijn gedecoreerd met kleine fantasiebloemen en siertakjes in zomerse kleuren. Mix met de roze Soft Zellige handdoeken voor een leuk mix & match effect, of houd het bij 1 collectie. Al onze roze handdoeken hebben ook bijpassende gastendoekjes, washandjes en badjassen. Verheug jij je ook op een heerlijk rustige avond in je badkamer met het roze bad textiel van Pip Studio?

Zacht & vocht absorberend materiaal

Niet alleen zijn de roze handdoeken leuk gedecoreerd, ze zijn ook nog eens van hoogwaardig materiaal gemaakt, namelijk 100% katoen terry met een kwaliteit van 500 gr/m2. Hierdoor voelen ze niet alleen zacht en stevig aan, maar zijn ze ook goed absorberend, sneldrogend en ademen ze goed door. Maximale comfort en stijl, dat is pas een feestje.