gift guide cadeau inspiratie

Gift Guide

Maak je geliefden blij met Pip!

Niets is zo leuk als cadeaus shoppen voor je geliefden. Vooral als je weet dat je ze er dolgelukkig mee maakt. Bij ons vind je de mooiste cadeaus om te geven én te krijgen. Vul het verlanglijstje van jezelf of een ander aan met onze cadeaus. Of je nou op zoek bent naar een geschenk voor Valentijn, Kerst, Moederdag of Pasen. We helpen je op weg met onze Gift Guide.

Het perfecte geschenk voor ieder budget

Of je nou veel of weinig wilt besteden aan een geschenk, bij ons vind je cadeau inspiratie voor ieder budget. Van een zachte handdoeken set tot een stijlvol dekbedovertrek – er is altijd een cadeau te vinden dat aansluit op jouw wensen.

interieur cadeaus
interieur cadeaus

Voor de interieur liefhebbers

Ben je aan het winkelen voor een ware interieur ‘lover’? Of ben je op zoek naar het perfecte housewarming cadeau? Genoeg te kiezen! Maak iemand blij met onze sierkussens. Dankzij de luxueuze uitstraling geven ze ieder interieur een boost.Of geef een boeket van zijden Pip bloemen cadeau met bijpassende vaas. Of onze nieuwe gekleurde kaarshouders. Wat je ook kiest, je dierbaren zullen je dankbaar zijn.

Interieur cadeaus

la majorelle
la majorelle
jolie
jolie

Maak gelukkig met ons porselein

Met onze uitgebreide porselein collectie is er voor elke liefhebber een goede match. Van de kleurrijke Love Birds tot onze nieuwe gekleurde Royal Stripes collectie. Is je budget wat hoger? Dan kun je kiezen voor een porseleinen set.Een lager budget? Dan kan je de porseleinen collectie van je geliefde wellicht aanvullen met ontbijtborden, diner borden, een etagère, schalen of kommen. Of ga voor een cadeautje dat meteen tijdens de feestdagen gebruikt kan worden, namelijk eierdopjes. Deze kunnen tijdens een Paas- of Kerstbrunch meteen op tafel stralen. Hierna zijn ze nog steeds leuk om op tafel te zetten tijdens een uitgebreid ontbijt op zondag. Daarnaast is de La Majorelle geel eenpersoons thee mok met bijpassend thee-ei in de vorm van een haas ook altijd een goed idee.

 

lovebirds
lovebirds

Met onze gift sets zit je altijd goed

Zie je even door de bomen het bos niet meer? Met onze porselein gift sets geef je altijd iets bijzonders cadeau. Je hoeft alleen maar de favoriete porseleinen collectie van je dierbare te kiezen en je hebt een prachtig geschenk in handen.

Cadeau sets

Toscana green

Verras haar met een modebewust cadeau

Naast ons porselein, woonaccessoires en dekbedovertrekken, kun je bij ons ook terecht voor modebewuste cadeaus. Maak haar blij met een nieuwe homewear set waarin ze heerlijk kan loungen of waarmee ze stijlvol aan tafel kan zitten bij de Paas- of Kerstbrunch.

Fashion cadeaus

spa at home cadeaus
spa-at-home-cadeaus

Leg in de watten met onze boterzachte badstof

Van een nieuwe badjas tot zachte handdoeken en gastendoekjes. Je kunt je dierbaren natuurlijk ook het genot van nieuw badstof cadeau doen. Onze Les Fleurs print is perfect voor de elegante maar speelse inrichting, dankzij de kleine, gestileerde bloemenprint. Daar waar Tile de Pip badstof volledig past in een chic interieur.

paastafel
paastafel