la dolce vita

La dolce vita

Maak van elke dag een feest

Pip beleefde een eindeloos avontuur in Italië en vierde er elke dag feest. Ze werd omringd door uitgebloeide bloemen in de mooiste kleuren. Beleefde magische ochtenden door haar ontmoetingen met prachtige dieren. En had een onvergetelijke olijvenpluk in november. Geniet van la dolce vita en de prachtigste herfst- en winterkleuren.

Prachtige homewear

Pip verwerkte het landschap met zijn verrassende details, haar ontmoetingen met de dieren en weelderige bladeren en bloemen in de prachtigste kleuren in haar prints. De nieuwe homewear items zorgen ervoor dat jij er warm en elegant bij zit. In welke nieuw outfit beleef jij la dolce vita?

Dromerige landschappen in de bed collectie

De nieuwe bed collectie laat je wegdromen naar magische en dromerige landschappen. De dessins zijn opgebouwd uit bloemen, vogels en ornamenten die verwijzen naar Italië. Botanico Verde doet denken aan een muurschildering in een statig landhuis. Il Paradiso heeft een landschap met hoge sierlijke bomen vol weelderige bloemen. En Alberi heeft een landschapsprint vol met verrassende details. Zo staan er kwartels onder vijgenbomen en kaapt een vlugge vogel een citroen uit de boom. Voor welk magisch landschap ga jij?

Tassen met een rijke uitstraling

De nieuwe tassen bevatten twee verschillende prints waaronder het Tutti i Fiori dessin. Een strooisel van kleine bloemen. Tussen de bloemen poppen hier en daar kleine felgekleurde bloemetjes op wat het dessin een rijke uitstraling geeft. Of hul jezelf in stijl met het Clover dessin dit is een herhaald dessin van gestileerde klavertjes. Beide nieuwe prints zijn er in de prachtige kleuren van warm roze en rood tot frisgroen en blauw.

 

Stijlvolle tassen

Ontdek de prints Tutti i fiori & Clover
BEKIJK HIER

Feestelijk porselein

Alle sushi liefhebbers opgelet. Nieuw in de porselein collectie: Oriental Flower Festival. Pip raakte zo geïnspireerd na haar laatste reis naar Japan dat ze een sushi porselein collectie heeft ontworpen bestaande uit: chuzara’s, eetstokjes, kozara’s en kopjes. Elk stuk is versierd met gouden details, een echte schat op tafel. Alle sets zijn verpakt in luxe cadeauverpakkingen en klaar om cadeau te geven. Perfect voor de feestdagen!

sushi-set
sushi-set
flower festival
flower festival

Ontdek het verhaal van dit seizoen

Elke dag feest

Lees blog