Koffiemokken zonder oor

Ben je opzoek naar een leuke koffiemok zonder oor? Dan ben je bij Pip Studio aan het juiste adres. Een koffiemok zonder oor geeft een frisse en moderne uitstraling aan je koffieservies.

 

Koffiemokken zonder oor

Ben je opzoek naar een leuke koffiemok zonder oor? Dan ben je bij Pip Studio aan het juiste adres. Een koffiemok zonder oor geeft een frisse en moderne uitstraling aan je koffieservies. Deze soort koffiemokken vind je in onze Royal Stripes collectie. Kies voor de vrolijke streepjes met Royal Stripes of ga voor gouden stippen, klassieke golfjes en chique tegels met Royal Yerseke. De koffiemokken zonder oor zijn verkrijgbaar in het donkerroze, wit en blauw en zijn allemaal afgewerkt met gouden details.

 

 

Gezellige momenten met Pip Studio koffiemokken

Binnenkort een afspraak staan met vriendinnen om gezellig bij te kletsen? Verras je vrienden met prachtige koffiemokken zonder oor van Pip Studio. Gegarandeerd dat ze onder de indruk zijn van jouw mooie porseleinen mokjes! Al onze koffiemokjes komen uit een prachtige porseleinen collectie, zo kan je jouw koffieservies ook mooi aanvullen met espresso kopjes of leuke ontbijtbordjes.

 

 

Mix & match met gebakservies

Naast een koffie hoort natuurlijk een overheerlijk gebakje. De koffiemokken zonder oor zijn perfect om te mix en matchen met ons vrolijk gebakservies. Serveer taartjes en andere lekkernijen op een mooie taartplateau of etagère van Pip Studio. Geen fan van zoet? Het gebakservies kan ook gebruikt worden voor zoutjes & kaasjes. Begint jouw maag al te rommelen?

 

 

Overig porselein van Pip Studio

Naast koffiemokken zonder oor, verkopen wij ook ander prachtig porseleinen servies. Een koffiemok zonder oor kan worden gebruikt tijdens het ontbijt met een bijpassend eierdopje of leuke boterschaal. Vul je servies collectie aan met een porseleinen set of mix een koffiemok zonder oor met een koffiemok met oor. Zo heb je thuis the best of both worlds!